Jedného dňa poslala Mama Vlčica svojho syna Vlka zaniesť Babke Vlčici koláče a víno. Vlky síce normálne víno nepijú, ale sme v rozprávke a tu je možné všetko. Mama Vlčica však Malého Vlka varovala aby išiel cez les a nie cez asfaltku, pretože na asfaltke hrozí nebezpečenstvo. Malý Vlk však nešiel cez les, ale cez asfaltku. Je to síce obkluka, ale jemu to nevadilo, pretože sa chcel prejsť.
Keď vyšiel na asfaltku a išiel asi 5 minút, zastavil pri ňom červený kabriolet. Všetci máte pocit, že je to červená čiapočka, však? Lenže zrazu z kabrioletu vystúpila Fiona. Vlk nechápal kto to je a radšej sa ani nechcel pýtať, pretože dúfal, že bude stačiť Mamu Vlčicu poslúchnuť aspoň v tom, že sa nebude rozprávať s nikým cudzím. Takže milú Fionu začal ignorovať a kráčal ďalej.
„Kamže ideš Vĺča?“ spýtala sa ho Fiona. Malý Vlk sa teda otočil a odpovedal jej „idem k mojej Starej Mame Vlčici, ktorá býva na konci asfaltky, zaniesť jej koláče a víno. Viete vlci síce normálne víno nepijú, ale sme v rozprávke a tu je možné všetko.“ Vtedy Fiona zdvihla telefón a začala do neho vravieť „zaistili sme to miesto, objekt bude dostupný za 5 minút, pošlem súradnice.“ Vĺča nechápalo a tak sa rozutekalo. Je jasné, že kabriolet bol rýchlejší a stihol k domu Babky Vlčice doraziť asi o 15 minút skôr ako Malý Vlk. Dovtedy už boli dvere vypáčené a vrtuľník nad domom bol už pripravený vzlietnuť. Malý Vlk vbehol dnu a zbadal kukláčov.
Prišiel k nemu muž v čiernom koženom kabáte. „Ahoj Malý Vlk, volám sa Neo a musíme zatknúť tvoju Babku Vlčicu, pretože narúšala Matrix. Keď odtiaľto budeme odchádzať, čo je práve v tejto chvíli, zješ túto modrú tabletku a neboj sa, nie je to viagra. Buď to zješ, alebo ťa zastrelím!“ Malému Vlkovi nezostávalo nič iné ako poslúchnuť. Zjedol teda modrú tabletku, na všetko zabudol, ocitol sa doma v obývačke a zrazu počul ako na neho volá Mama Vlčica „Malý Vlk! Nabalila som ti batoh! Pôjdeš zaniesť Babke Vlčici koláče a víno. Vlky síce normálne víno nepijú, ale sme v rozprávke a tu je možné všetko!“

KONIEC

 Rozprávka
Komentuj
Napíš svoj komentár