Možno si o mne budete myslieť, že som šialená, ale nech.
Môj príbeh sa začal úprimným "ahoj, ako sa máš?" a skončil sa mojimi slzami. Pokračoval krásnymi rečičkami od chlapa, ak to vôbec môžem napísať, lebo občas to tak nevyzerá, ktoré mali obmäkčiť moje srdce.
Bol to najkrajší mesiac v mojom doterajšom živote od kedy tu už nie je moja mamka. Myslela som, že má ma naozaj rád a myslí to vážne. Mýlila som sa! STRAŠNÁ CHYBA! ČO SOM SI TO MYSLELA? Áno viem, že konečne je tu jeden normálny čo ma neodrbe a okrem mňa nebude tlačiť kaleráby ine do hlavy! Nestalo sa.
Je to zvláštne, keď sa dozviete, že je tu ešte jedna a ešte horšie je, keď Vám nie je schopný povedať, že vás nechce a má inú. Zbabelec čo si o sebe myslí aký je geroj, ako sa vám pochváli koľko žien pretiahol v posteli a podobne. TOTO SOM JA CHCELA! Blond hovädo čo neustále myslí iba na jediné: SEX!
Áno beriem. Všetci myslíme na sex, veď je to aj vedecký dokázané, ale o ňom to neplatí! On je obrovský výnimka tejto štúdie. Asi som sa pomiatla, keď sa mi páčil a chcela som ho, ale bolo to fajn po dlhom čase niekomu veriť, stráviť s ním pár krásnych chvíľ a dať si vodnú fajku.
Asi som sa fakt pomiatla, keď som bola v jeho blízkosti. robila som to čo som nechcela. Priznávam sa: vyspala som sa s ním a veľmi to ľutujem a mám na to pár dôvodov:
1. Chcel ma len využiť a to sa mu aj podarilo
2. ( nechcem byť hnusná a ospravedlňujem sa všetkým chalanom) Bol to hrozný trapas, vlastne to bol najhorší sex v mojom živote.
Tie jeho slová, že to sa mu ešte nestala a bla bla bla...a, že si z neho robím ujeby??? V tej chvíli som si ich nerobila. Viem, že sa to občas stáva, beriem, neodsudzujem. Takže to čo chcel dostal, samozrejme nie tak ako chcel.
Potom sa všetko začalo zvrhávať. Myslel si, že keď ma dostal raz dostane ma zas a zas a zas...
Čas pokročil a my sme sa ocitli v kine, samozrejme Harry Potter a Dary Smrti! Pozvanie som prijala s radosťou, veď ešte stále som si o ňom myslela "aký je on úžasný"! Beriem, že dať za dva lístky 9€ je troška veľa, ale dobre vedel, že som schopná si to zaplatiť aj sama, ale chcel zaplatoť on. No čo už. ( BTW. Film sa mi strašne páčil a bolo tam aj niekoľko scén, ktoré sú v knihe len opísané.)
Malo mi dôjsť, že sa niečo deje, keď ma pretým nechcel ani pobozkať, ale nechala som to tak. Predsa nebudem nikoho nútiť do niečoho čo nechce.
Ale najlepšie bolo, že v ten deň, keď sme boli spolu v kine začal chodiť s tou svojou "kráskou", ktorá aj keď je odo mňa o rok mladšia, tak vyzerá na dobrých 25 . No v dnešnej dobe to nie je nič nezvyčajné 15. ročné baby vyzerajú na 20, ale to odbočujem.
A viete ako sa končí tento sladko-kyslý príbeh? Nie? Ja vám to poviem. Skončilo sa to tak, že mi povedal toto: "Tvoja pravdovravnosť je mi prednejšia. Nechcem, aby si klamala."
Tieto slová sú ešte nič. Toto bol len slabý odvar toho čo zo seba dostal. Poviem to parafrázovane lebo už si presne nepamätám ako to bolo, ale bolo to niečo v zmysle, že pre neho nie som nič len sexuálny objekt, kurva, ktorej, keď zavolá s radosťou pribehne a splní všetko čo chce! Lenže táto "kurva" je mu dobrá, keď sa na neho všetci totáne vyjebú!
Najväčší gól bol, keď ešte chodil s tou svojou kráskou a napísal mi "Ahoj chrústik " !!! Chrústik sa na teba môže vyje**ť a poslať ťa do p**e!
Takto som ja dopadla! Cítim sa ako tá najväťčia špina na svete, ktorá mu je dobrá len vtedy, keď nik nie je po ruke. vždy pomôžem, poradím a pod. Cítim sa ako totálny idiot, keď vidím, že tam je a nemá záujem, že som pre neho nič! Som len úbohá bábka v jeho rukách, ktorej sústavne ubližuje!
Aj keď mám smiech opäť na perách, tak to stále nie som ja. V hlave sa mi vždy všetko preháňa, každá spomienka na jeho slová, bozky,...na všetko. SOm len napodobenina toho čo som bola.
Viem, že nie som prvá ani posledná A aj keď si toto nik neprečíta aj tak som rada, že som to zo seba dostala. Ľutujem množstvo vecí, ale on je tou najväčšou chybou v mojom doterajšom živote.

 Blog
Komentuj
 fotka
lussatko  19. 2. 2011 10:08
clovek vzdy lutuje veci, ktore neskoncia tak ako on sam chce, bud teraz sebec a nechaj si vela casu pre seba samu, to prejde
 fotka
ena233  19. 2. 2011 10:28
mojík, je to Van debil-slepý I.

ja nechcem aby si bola smutná

je to to isté čo som zažila ja, šak my vieme ale kľudne mu napíš a ojebávaj ho ako doteraz ! ! ! on si nezaslúži nič iné.....

a keď bude trošku lepšie tak ho začni totálne ignorovať, on dolezie ako najväčší kokot zase naspäť ako to urobil vždy doteraz...a teraz budeš ty tá lepšia

muc muc zlatinko a JEB SA NA NEHO ! ! !

lúbkam sestrička
 fotka
dushqa  19. 2. 2011 13:11
@lussatko inak to už asi nebude

@ena233 sestrička ľúbim ťa. Ja to veľmi dobre vie a keď si mylsí, že má pozná tak sa veľmi mýli! Nevie o mne vôbec nič. Jebem ho! je to len obyčajný chudák!
 fotka
dejvido  19. 2. 2011 13:42
nie si žiadna ku*va! takéto si už nehovor! každý raz robí chyby a potom sa z nich dokáže poučiť a že vyzerala na 25?! to si dala málo...však som ju videl...asi tak 40! a vyzerala odporne a hento je obyčajný dementný kokot ktorý by mal navštíviť psychiatra keď viem čo ti všetko písal...on je obyčajná úbohá kurva!

mojkoo netráp sa
 fotka
dushqa  19. 2. 2011 14:15
@dejvido mojčik ja to viem, že on je tá ku*va a aj to ostatné. No keby som ho poslala k psychiatrovi tak neviem ako by to dopadlo . Joj mojko ďakujem za to, že ťa mám...muc muc
 fotka
dejvido  19. 2. 2011 14:17
som rád že to vieš viem ako by to dopadlo...hospitalizácia na psychiatrií

ja tiež že ťa mám
 fotka
dushqa  19. 2. 2011 15:04
@dejvido to by sa len pozreli a hneď zvieracia kazajka a ideš

muc
Napíš svoj komentár