V New Yorku žila istá rodina, ktorá sa presťahovala do veľkého domu. Mali troch chlapcov, jeden z nich mal rakovinu. Bol preto utiahnutý dole v pivnici, kde trávil celý čas. Onedlho sa z rakoviny vyliečil a rodičom to urobilo veľkú radosť, ale jeho dobré správanie sa zrazu zmenilo na agresivitu voči súrodencom a neskôr aj rodičom. Nevedeli si s ním dať rady, a preto zavolali jeho najobľúbenejšiu sesternicu, ktorá tam mala bývať a pomôcť mu. Prvýkrát keď za ním prišla, sa jej zveril.....sama neverila čo všetko jej povedal. "Povedal," vydesená hovorila jeho rodičom, ",že počas toho ako sa liečil, ho niekoľko krát navštívil čierny muž. Hovoril, že mu kázal písať neslušné básničky a kresliť neslušné obrázky. Povedal mu vraj, že mu zabije rodinu, ak ho neposlúchne. Som vážne vydesená. Neviem čo si mám myslieť, potrebuje pomoc.......pri tom mi hľadel do očí. Neviem čo si mám o tom myslieť, je to pravda?"
Hneď ďalší týždeň sa začali diať zvláštne veci. Bryan už mohol chodiť po byte, ale v ten večer ostal dole. Mama sa zľakla a chcela vedieť, prečo je dole. Išla za ním a v tom ju napadol. Začal ju škrtiť a nadávať jej. Jeho agresivita každým dňom prerastala, až sa rodičia rozhodli syna zavrieť na psychiatriu. Tam sa mal liečiť.....jeho posledné slová boly "Teraz pôjde po vás!"
A zdalo sa, že to je pravda. Dom začal rodine naháňať strach a Tine ešte viac. To čo jej povedal bratranec ju stále mátalo. Nakoniec si rodina do domu zavolala odborníkov an takéto veci. Tí si hneď prehliadli dom a skonštatovali: "Vo vašom dome je nejaká zlá sila. Najviac ma vyľakala tá dolná miestnosť, kde sa váš syn zdržiaval. Pravdepodobne vášho syna napaddol démon." Rodičia sa vyľakali :"Prečo práve jeho?". "Sú rôzne vysvetlenia, démoni napádajú najslabšieho člena rodiny. V Bryanovom prípade bolo nevýhodou, že bol príliš slabý z choroby, z ktorej sa liečil."
Odborníci sa začali o tento prípad stále viac. Všetci sa zdržiavali v skupine a nikto nechodil nikam sám. V dome sa stalo ešte veľa podivných vecí, kým im s istotou povedali: "Vo vašom dome je brána do pekla" To manželov vyľakalo, tak že zavolali samotného biskupa. Poprosili ho aby ich tohoto všetkého zbavil. "Dobre," pristúpil biskup, ",ale majte na mysli, že je to riskantný krok."
O niekoľko dní sa v dome konala omša na vysvetenie domu. Ešte pred omšou im biskup povedal: "Majte sa na pozore! Bude tu a bude zúriť! Bude vás ohrozovať, ale vy nesmiete veriť! Nesmiete ani na chvíľu veriť, že existuje, to by ho posilnilo!" Omša sa začala. Počas nej matku rodiny Katlin vynieslo do vzduchu, hodilo o stenu a začalo škrtiť. Biskup však nedával najavo, že ho to zaujíma a v omši ďalej pokračoval. Potom sa Katlin opäť vzniesla a spadla na zem. Omša pokračovala, až nakoniec omše sa stalo niečo nečakané.........slnko presvietilo celý dom a zrazu v celom dome svietili slnečné lúče. Démon bol vyhnaný, ale aj tak sa rodina rozhodla ešte v ten deň odsťahovať. V ten deň zašli po Bryana a odišli spolu, nevedno kam.

 Blog
Komentuj
 fotka
walrus  27. 7. 2010 19:48
Hmmm. To je pravda?
 fotka
dubakiva  27. 7. 2010 19:56
noooo mal by byť D
Napíš svoj komentár