Čiže sme sa dali do kopy tretikrát. A tentoraz som si bola istá, že ho ja nenechám. Bola som si istá, že ho milujem.

Stretávali sme sa v škole a po škole ma buď počkal alebo keď mal viac hodín prišiel za mnou. Chodili sme zväčša na jednu lavičku, pokiaľ bolo teplo nebol s tým žiadny problém. Ale keď sa začalo ochladzovať nebolo to ideálne riešenie. A nechcel pristúpiť k tomu, že by sme chodili ku mne, keďže on býva mimo mesta. A tak sme mrzli na tej zime, ešte štastie, že sme sa mohli navzájom ohrievať.

Ale potom začal mať veľa práce, doteraz neviem, čo musí vždy robiť, keďže mi to odmietol povedať. A tak už nemal na mňa toľko času. Nestačilo mi, že sme spolu len párkrát...ale bolo to vždy lepšie ako vôbec. Tolerovala som mu to, predsa mu nemôžem zakázať ísť domov.

Mala som si všimnúť, že niečo nieje v poriadku... Ale ja nevšimla som si. A spolužiak do mňa ešte dobiedzal, že sa mám spýtať na nejaké dievča. A nakoniec som sa spýtala...blbá som...ale vtedy mi povedal, že ma miluje, a že on ma nenechá, a že mu mám veriť.

Večer som mu napísala, že mu verím...a akurát vtedy bol Haloween a on bol oslavovať...a ako som sa neskô dozvedela tak ma vtedy podviedol...(a to mi povedal on sám, ale až keď ma nechal) a tak sme od vtedy boli spolu...a nemal na mňa čas, keď mu vyšiel na mňa čas 2x do týždňa mohla som byť rada....ale milovala som ho, a aj milujem, a tak som to nechala tak, len mu povedala, že by si mohol nájsť na mňa čas.

A tak 30. novembra sme bolli dohodnutý, že budeme spolu aspoň chvíľu, že má prísť za mnou. Ale napísal mi, že nemôže...Večer mal totiž stretnutie s bývalími spolužiakmi...bola som smutná a aj trochu naštvaná, a aj trochu hnusná. A tak som mu neskôr napísala, že nech mi prepáči a nech sa bavý.

A on sa bavil výnimočne. Prišla za ním bývala a povedala, že ho ma stále rada. A na druhý deň sa so mnou rozišiel, cez icq...čo povedal, že on by to nikdy neurobil (ževraj ma nechcel dlhšie trápiť). Nechal ma kvôli inej, kvôli tomu, že ma podviedol (svedomie mu nedala a musel mi to povedať...a tvrdil, že by nikdy nepodviedol...), a kvôli tomu, že nemal na mňa čas...(ale ako som sa dozvedela na bývalú mal čas...keďže sa snažil chodiť s ňou na ten istý bus...a so mnou preto nemohol byť...) A ja na som na ten rozchod povedala len, že by sa mi nemusel ukazovať na chvíľu, nech sa mi vyhýba, a že ho aj napriek tomu milujem...Ale na druhý deň som mu napísala ja...chcela som si s nim aspoň písať, občas sa porozprávať a dúfala som, že sa ku mne ešte vráti, keďže mu to z bývalou nevyšlo...A na druhý deň som ho v škole pobozkala...Nechcela som si pripustiť, že som ho stratila...v štvrtok mi tvrdil , že ma miluje a v sobotu sa so mnou rozišiel kvôli dievčaťu, ktoré má rád.

Zlomil mi srdce, pošliapal ho...a vrátil mi to, čo som mu urobila ja aj z úrokmi...A teraz ho vídam každý deň v škole...a keď ho uvidím srdce mi poskočí, že ho môžem aspoň vidieť...občas sa k nemu prihovoriť...ale aj tak tým sa iba trápim...a nedokážem ho ignorovať, nepozerať naňho...A tak doma iba smútim...ale v škole sa snažím byť veselá, pekne sa obliekať, aby vedel čo opustil...

 Blog
Komentuj
 fotka
aio  11. 12. 2007 10:42
pocuaj, nema ten chalan nahodou nick tuto na birdzi ze double g ??
 fotka
kat  11. 12. 2007 17:00
blbe no...a dobre viem ake to je stretavat byvalu lasku v skole denno denne a srdce ti pritom nekontrolovatelne bije...
Napíš svoj komentár