Pred týždňom som sem písala víziu toho, čo by som mala spraviť pre to, aby som bola šťastná. 

Tak si to zhrňme. 

Začala som makať a zavalovať sa robotou, začala som cvičiť a behať. Každý deň. A myslím, že to je to čo ma drží nad vodou. Keď ráno vstanem, idem sa vybehnúť von.... neviem.... balzam na dušu. Sprcha čaj. 

Bola som v pohode naozaj. Prvé dni. ty si sa mi zdal akýsi vrelší ku mne a šťastnejší. Potom si raz večer odišiel. Bezo mňa. Nikdy si nikam bezo mňa nechodil. 

Šalela som, vážne... jedna moja kamarátka hovorí, že sú to moje psycho stavy kedy začnem byť chorobne paranoidná. Lámalo mi srdce... to, že.... možno sa dnes v noci nevrátiš. Nemohla som spať. Najmenší zvuk ma zobudil na to, že možno sa otvárajú dvere a ty si sa predsa vrátil domov. 

Ráno to bolo lepšie. Šla behať, sprcha, čaj.... zašila som sa u seba v izbe a pracovala. Celý deň som ťa nemala na očiach. ty si občas za mnou prišiel. Neviem. Všimol si si niečo? Tušil si aspoň že niečo so mnou nie je v poriadku? Že možno keď som pred tebou hrala takú veľkú hrdinku s tým, že až do toho nášho sexu pôjdu city tak to ukončíme... tak som si možno naložila veľa. 

Ono, aby si tomu rozumel. Ja som si myslela, že to bude iné. Že to bude také ako zo všetkými ostatnými. Väčšina ľudí vraví, že mám ľadové srdce lebo si proste nepripúšťam city.

Za celý môj život som to svoje srdce rozmrzla dvakrát. ty si bol tretí. A ja som to vážne nechcela.... dobre to je jedno. 

Dnes je znova pondelok. Večer. Ty sedíš vedľa mňa na gauči a píšeš si s tou ktorá ti pred rokmi zlomila srdce. Ale prichádzam na to, že je to tak možno lepšie. Keď som sa rozchádzala ja, vravel si mi, že je to možno iba nateraz... pretože on mi nevie dať tú lásku ktorú som potrebovala a ja som preňho niečo nenahraditeľné, ale pre túto chvíľu zbytočné. A tak je to aj možno u teba. 

Asi to bude ešte chvíľu bolieť, ale whatever.... buď šťastný...

 Blog
Komentuj
 fotka
tequila  18. 11. 2021 07:48
uz ste zas spolu?
 fotka
dorinda257  1. 3. 2022 13:49
Nie, už nikdy
Napíš svoj komentár