Každý jeden deň keď si na to spomeniem mám pocit, veľmi veľmi silný pocit, že som sa rozhodla zle. Ničí ma to. Ráno sa zobudím a zistím, že som o deň bližšie, o deň hlbšie v čiernej lepkavej smole ktorá mi nedá dýchať. A vieš čo je v tomto pekle najhoršie? To, že ty ma nechápeš. Myslíš si, že to robím len z rozmaru, Bolí to keď v tebe vidím tých ostatných a nie niekoho kto je výnimočný.

X ľudí predpokladá a aj očakáva ako bude môj život vyzerať a ja to vidím. Vyrástla som do veku kedy mám jednu jedinú možnosť rozhodnúť o sebe sama niečo zmeniť a nepremeniť sa na šedivý dav ľudí od ktorých x ľudí očakávalo ako sa budú v živote správať a teraz sú znudení nič ich nebaví žijú v rozvrátených manželstvách atď. Nevravím , že všetci. Väčšina.

Najradšej by som šla preč. Niekam ďaleko. Od všetkých a od všetkého. Nechcem robiť správne a bezpečné rozhodnutia. Chcem sa správať hlúpo, chcela by som skúmať svet a robiť chyby, poučiť sa z nich a robiť iné.

Keď vieš, ja mám taký pocit, že teraz žijem úplne zbytočne. Že momentálne by nebol rozdiel keby zomriem hneď teraz, o rok alebo o 50. Neprinášam svetu žiadne hodnoty som neužitočná... som nikto.

..... vždy keď ti chcem toto všetko povedať, keď to chcem zo seba vypustiť tak ty akoby si sa díval cezo mňa. Povieš neviem ako bude čo vyzerať a ako budem všetko zvládať. Lenže ty nič nechápeš. Ani plakať pred tebou nemôžem lebo ty sa mojich sĺz bojíš. Som v tom sama a to je ten najhorší pocit na svete

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  25. 7. 2013 18:29
tak uteč

problem solved
 fotka
santoris  25. 7. 2013 21:46
@sugy1 jemine ty to vobec nechapes tak nekecaj zbytocne
 fotka
sugy1  25. 7. 2013 21:49
@santoris hlavne ze ty hej
 fotka
santoris  25. 7. 2013 22:09
@sugy1 urcite viac nez ty
Napíš svoj komentár