Poznáš ten pocit keď žiješ vo svojom svete. V takom zvláštnom huba-buba ružovom. Nachádzaš sa v takom stave akoby si bol na drogách. Nevnímaš tvrdú betónovú realitu a myslíš si, že je všetko fajn. Máš priateľov, bavíš sa, nájdeš si lásku jednu druhú tretiu. S najlepšími kamarátkami sa ideš raz začas zabaviť, opiť, zhúliť.

A potom, no a potom to príde. BIG BANG. Život ťa vypľuje ako vyžutý tabak. Zrazu priatelia... vlastne ľudia o ktorých si si myslel, že sú priatelia sa posunú o úroveň nižšie do kategórie známy.

Ale to nie je všetko, zrazu začínaš vnímať realitu tvoja huba buba bublina praskla... panenská blana ktorá ťa chránila pred svetom je preč. Život ťa znásilnil a tebe zostali len slzy pre plač.

Párkrát ťa ešte prehne v páse až kým s teba nespraví cynickú kurvu ktorej je úplne jedno čo sa jej stane. Bude ti to jedno pretože keď sa ráno postavíš ku oknu s kávou v ruke a cigaretou v druhej spomenieš si na svoju ružovú realitu a v duchu sa budeš smiať v akom Matrixe si žil.

A toto bude teraz tvoja realita tá bezfarebná dymová smradlavá clona bez priateľov len so známymi kde sa budeš musieš spoľahnúť iba sám na seba. A keď budeš mať úplnú smolu (čo skor či neskôr príde ) tak sa budú na teba spoliehať aj iné menšie krčky. A ty im kúpiš huba-buba, aby si vytvorili svoju vlastnú realitu. Lebo to jediné v tom živote stálo za to.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
4nonym  17. 9. 2013 23:04
Nie, to neberem. Pár sa ich síce dostalo do kolonky známi, ale je to preto, lebo nikdy do inej kolonky zaradení neboli. Nechaj mi moju bublinu Btw, Linda, nie si to ty?
 fotka
dorinda257  17. 9. 2013 23:21
Možno... podľa toho kto sa pýta.
 fotka
4nonym  17. 9. 2013 23:23
Peťko, milý, sympatický blonďák, KAJky sme mali spolu ^^
 fotka
dorinda257  17. 9. 2013 23:38
Tak potom som Anča Krásna
 fotka
4nonym  17. 9. 2013 23:45
Haha, skoro som zabudol
Napíš svoj komentár