Ahoj otec, 

Mal si šťastné detstvo? Myslím, že hej. Občas si mi rozprával ako tvoja mama varievala v kuchyni a že to bola dobrá kuchárka. Ako ste sa s bratmi hrávali a ty si ako chlapec vymýšľal. Tvoj tatino bol ževraj prísny, ale spravodlivý. A že ste všetci žili pokope. Sem tam nájdem nejakú starú fotka z čias keď si bol ešte dieťa. Najradšej mám tú kde ty so svojou mamou sedíš na lavičke. Niečo jej vravíš a ona sa na teba pozerá... tak mäkko. 

Asi si mal šťastné detstvo. Tak prečo ja nie... 

Prečo musela mamina odísť keď som bola malá. Prečo som ju vídela tak raz za rok. A prečo si mi vravel, že odišla kvôli mne, lebo som zlá dcéra. Prečo si mi povedal, že nechcela byť so mnou. Prečo keď som ťa potrebovala nebol si tu. Hladel si radšej do počítača, na televízor hocikam inam len nie na mňa. Prečo som sa ako malá musela cítiť tak sama. 

A keď si bol v mojom veku. Kedysi. Bol si šťastný?  Vravel si mi, že hej.... Prečo ja sa tak necítim. Prečo mám pocit, že ti na mne vôbec nezáleží. prečo keď vidíš, že plačem nepohladíš ma. Nepovieš, že som skvelá, že to zvládnem. Namiesto toho mi vravíš ako nič v  živote nedokážem a nech ti dám pokoj. Prečo mi vravíš ako dúfaš, že skončím zle. 

Veď spravila som všetko čo si chcel nie? ... tak som sa snažila. Pre teba, aby si bol na mňa hrdý. A ty naoplátku neveríš, že dokončím vysokú školu. Že v živote niečo dokážem. Že sa nestratím....

S pozdravom Tvoja dcéra. 

 Úvaha
Komentuj
 fotka
peter151  7. 11. 2016 15:23
pekná úvaha , nechce sa mi veriť.
 fotka
vreskot000  14. 11. 2016 14:35
Vlož to všetko do rúk Boha a popros ho, aby aj túto ťarchu vedel z teba odňať.
 fotka
tequila  8. 12. 2020 00:56
Toto je hrozne. Vymanila si sa už spod jeho vplyvu?
Napíš svoj komentár