Na diskotéke, hocijakej ale hlavne na tých dedinských zábavách vždy vidím kopu malých detí. Aj napriek pokročilej hodine tam stále sú. Je to normálne? Veď by už mali búvať. Predsa len myslím tie deti do 10 rokov. Však keď ich nemajú kam dať, tak nech nejdú nikam. Alebo suseda by isto v pohode postrážila spiace deti, veď to nie je nič nenormálne.
Nie, oni ich tam dovedú a kľudne si tam popíjajú a až kým nejdú domov (aspoń si myslím, lebo ani ja vo svojich 17-tich rokoch tam nebývam do rána) sú tam s nimi. Často ich vidím ako už unavené sedia, očká majú unavené a vidím, že by radi už búvali vo svojich postieľkach.
Toto asi nepochopím. Nepoviem keby ich tam doviedli keď aj na pár hodín a potom pekne zaniesli domov. To by som ešte pochopila, ale takto nie. Dúfam, že mne sa to nebude stávať, samozrejme keď budem dospelá a s deťmi.
..ďalej neviem pochopiť, prečo sú teenagerky mladšie odo mňa dlhšie vonku ako ja. Mňa nikdy doma rodičia nedržali zasa, to nemôžem povedať, ale nebolo to neviem ako strašne dlho. Napriek tomu som bola rada, že vôbec môžem ísť. Aj keď mnohokrát som nebola nadšená a myslela som, že mi krivdia, ale už to chápem. Vždy chceli pre mňa len to najlepšie. Aby som bola dobre vychovaná a mala dobré názory na život, aby som sa nestratila.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
hadimistr  4. 8. 2014 19:00
mat tak tvoje problemy som najstastnejsi clovek na svete
 fotka
diqushqaa  4. 8. 2014 19:30
ále no, nesúd pokial nepoznáš, o osobných problémoch predsa písať nebudem
 fotka
cortes  4. 8. 2014 20:19
a to je všade, a na dedinách sa to berie tak že tam sa každí s každým pozná tak sa to dieta akože nestratí, ale logicky je to blbosť lebo alkohol a tak...
Ale i tak fakt zaleží len na rodičoch a prostredí a ak tomu keď ho furt len komandujú tak jasné že urobí opak :d

Ja som chodil viac do dediny keď som mal 5 a sám ako teraz :d

A inak poradím nestar sa to toho lebo druhý ludia nemajú radi ked sa im povie pravda na rovinu
 fotka
diqushqaa  4. 8. 2014 21:00
No to som si už všimla, že moja úprimnosť asi nie je až taká dobrá vlastnosť , elbo nie vždy ludom poviem to čo chcú počuť..
 fotka
antifunebracka  5. 8. 2014 20:49
s tymi detmi mas rozhodne pravdu. comu ich ti rodicia ucia, ked ich odmalicka tahaju na celonocne zatahy pri pive a cigaretach v hluku? co z nich potom asi takym stylom vyrastie?
 fotka
smis  6. 8. 2014 17:07
No veď kašli na nich. Ty ich potom stretneš o pár rokov a budú sa ťa pýtať: "chcete k tomu aj hranolky?"
 fotka
goldfish  6. 8. 2014 17:18
ja to tiež neznášam, keby si nezoženiem k dieťaťu opatrovanie na ten večer, tak by som nikam nešla, maximálne na nejakú chatu, kde by som ich mohla uložiť do postelí aj s inými deckami mojich známych a mohli sa spoločne hrať a nenudiť sa s dospelými... alebo tak nejak.... babka to vždy istí (däfam, zatiaľ som bezdetná, ale verím tomu, že babky radi strážia vnúčence )
Napíš svoj komentár