Niekedy na obed ma zobudil telefón. Pozrela som sa naň otrávene a keď som zistila, že mi volá šéfová skoro som spadla z postele len aby som ho zodvihla.
"Á.... áno?" ozvala som sa do neho a len tak tak chytila padajúci pohár.
"Ty ešte spíš?" čudovala sa. Nie, vôbec som neprišla o šiestej ráno. Síce mám pamäť na tanečné choreografie, na všetky tie druhy nápojov, čo musím vedieť namiešať, ale keď sa raz zamyslím pri ceste domov, tak som schopná ísť aj dve hodiny a nie dvadsať minút.
"Nie.." zaklamala som a položila som pohár naspäť na stolík.
"Počúvaj. Dnes by som ťa chcela poprosiť, aby si išla robiť synovi barmanku na jeho oslavu. Jakub bude oslavovať 20ku."
"Do nejakého klubu?" spýtala som sa.
"Nie. Organizuje si to u nás. Budeš tam mať normálne malý barový pult, ale bude tam všetko, čo budeš potrebovať. Dostaneš normálne zaplatené, plus možno nejaké tringelty od hostí."
"Dobre beriem. Kedy sa to má konať?" posadila som sa na posteľ.
"Ešte sa ho spýtam a napíšem ti." povedala a zložila. Super. Som fakt zvedavá čo to bude. Ja som svoju dvadsiatku ešte neoslavovala. To ma čaká tak o štyri mesiace.


Keďže ma už takto šéfová zobudila som si išla dať sprchu, obed a obliekla som sa nejako slušnejšie. Potrebovala som ísť nakúpiť potraviny. Dala som si rifle a tričko a hrubú mikinu, lebo von bol síce február ale trošku sa oteplilo. To počasie bláznilo neustále. Vzala som tašku a obula si tenisky. Vybehla som z paneláku a rozhliadla sa po ulici. Premýšľala som, ktorou cestou sa vyberiem do obchodného centra. Nakoniec som zvolila takú, že som sa asi trikrát otáčala. Moje orientačné schopnosti boli občas na zaplakanie.
Nakoniec som tam došla o nejakej druhej. Vtedy mi prišla SMS-ka od šéfky. Poslala mi pre istotu adresu a že tam mám byť o nejakej pol siedmej, aby som sa oboznámila s vybavím. O siedmej sa to má konať.
Zamierila som pomaly k potravinám, keď som si všimla úžasný obchod, kde mali akurát výpredaj. Rýchlo som doň vošla a začala prezerať veci. Však keď si kúpim niečo na seba tak sa nič nestane

 Blog
Komentuj
 fotka
lui74  24. 2. 2012 22:16
kde zmizla 2.časť?
 fotka
didi5  24. 2. 2012 22:25
no vieš toto píšem s @tuttyfrutyflavour

takže druhá časť je z jej pohľadu u nej v blogu
 fotka
lui74  24. 2. 2012 23:32
aha...zaujímavé
 fotka
tuttyfrutyflavour  25. 2. 2012 16:44
Napíš svoj komentár