Pripravovala som sa v štúdiu. Napila som sa čistej vody a trochu si precvičila hlasivky na spievanie.
"AG? Si pripravená?" prišiel chlapík zo sluchátkami na hlave a v ruke držal papiere.
"Áno som." zobrala som si sveter a obliekla sa.
"Tak poď. Máš to pripravené." zapísal si niečo do papierov a odišiel.

Od školy prešiel rok. Úspešne sme ju s Tomom dokončili a teraz obaja hviezdime. Stále spolu tancujeme a hráme. Máme jedného agenta, ktorý sa nám stará o vystúpenia, súťaže a všetky možné akcie, na ktoré by sme sa hodili. Dokonca sme sa pred pár týždňami vrátili z turné po Európe. Nikdy som toľko necestovala ako predtým. Boli sme v Benátkach, Viedni, Varšave, Berlín, Prahe, Paríži aj Lodíne, kde sa mi teda vôbec nepáčilo. Som rada že sme už dome. Ale už nebývame v hoteli. Zarobili sme si na vlastný malý domček na kraji mesta skoro pri pláži.
"No tak AG nemáme na to celý deň!" zakričal za mnou technik.
"Veď už idem." dobehla som do nahrávacej miestnosti. Dala som si sluchátka na hlavu a začala spievať. Včera tu bol Tom s kapelou a nahrali hudbu a dnes ja nahrávam spev. Vydávame naše prvé CD-čko

Okolo desiatej večer som sa konečne dostala zo štúdia. Teraz je to na nich a do konca mesiaca by sme mali mať CD. Prechádzala som prázdnymi ulicami a začula hudbu z jedného alebo aj dvoch barov popri, ktorých som pôvodne ani ísť nechcela. Dnes som dosť unavená na tancovanie a tak som šla rovno domov. Hneď ako som tam dorazila som sa zvalila do postele a zaspala.

Až ráno po zobudení som si uvedomila, že Tom nie je doma. A tak som hneď brala mobil a volala mu.
"Prosím?"
"Ahoj, kde si??" vychrlila som hneď na neho.
"Ja som doma prečo?"
"Doma?"
"Ty si kde?"
"Tiež som doma?" Zrazu sa otvorili dvere na spálni a zjavil sa v nich Tom. Zložil a hneď sme sa začali smiať.
"Kde si spal?" spýtala som sa ho keď som sa posadila.
"Dole na gauči. Čakal som ťa a zaspal som tam nejako. A keď si ty prišla potichu ako myška tak som tam zostal celú noc."
"Si sa asi dobre nevyspinkal teda." zasmiala som sa potichu a stiahla ho k sebe do postele. Nie že by si ľahol vedľa ale on si ľahol na mňa.
"Ako dopadlo nahrávanie?"
"Už je to celé a do konca mesiaca to bude hotové." usmiala som sa. "Máš niečo dnes v plán práce?"
"Dnes nie." dal sa na 4 aby na mňa videl.
"Tak....poďme na pláž z bongami." navrhla som a už som sa dvíhala z postele.
"Vieš, že si neúnavná?" začal sa smiať. "Niekedy aj ľutujem, že som ich v Benátkach kupoval." smial sa ďalej.
"Tak čo by si chcel ty robiť?" otočila som sa na neho a pozrela ako si sadol.
"Nič...len leňošiť v posteli......" usmial sa. "....s tebou." dodal šeptom a pohladkal ma po ruke. Usmiala som sa a ľahla si s ním nazad do postele.
Preležali sme spolu celý deň a večer sme sa vybrali do mesta do nášho obľúbeného klubu, kde sme sa vytancovali ako za posledné mesiace nie, keďže sme neustále cestovali. Stretli sme pár známych zo školy a odišli sme si sadnúť a rozprávali sa o tom ako sa im darí. Skoro všetci zatiaľ úspešne a majú veľa ponúk. Dokonca nás na niektoré pozvali pretože potrebujú vystupovať ako skupina a tak aspoň zaspomíname na staré časy.
Ten nápad sa mi veľmi páčil. Okrem toho sme ich zavolali ešte po tom k nám kde sme hrali na mojich milovaných bongách a spievali do toho ..... že spievali? ... skôr zavíjali a hrali sa na nejakých domorodcov. Prezliekli sme sa do plaviek a išli na pláž Hviezdy svietili ale my sme tam založili oheň a pokračovali v hraní a zavíjaní, kým sa k nám nepridali ďalší neznámy ľudia, ktorí doviezli tiež ďalšie bubny a iné nástroje až z toho vznikol riadny koncert

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
natalinqa  5. 1. 2009 19:32
Vždy keď čítam tvoje príbehy na konci sa pristehnem,že sa prblblo usmievam
 fotka
kikushek  7. 1. 2009 03:05
napodobne
 fotka
miush  11. 1. 2009 20:09
Deto xD
 fotka
sonuliq  18. 3. 2009 16:39
som si dloho nepozerala tvoju webkua teraz som zistila že znova píííšeš Angee White
Napíš svoj komentár