Vášnivo až zvrhlo sa vrhol na jej krk a venoval sa mu hodnú chvíľu. Páčil sa mu, bol elegantný. Šaty mala v okamihu vyzlečené, netušila ako je to fyzicky možné. Jej pery zámerne vynechával, aby čo najviac trpela, aby sa už nemohla dočkať chvíle, kedy si ju vezme.

Agáta bola rozrušená, myslela si, že to bude len akási povinnosť z jej strany, ale vlhkosť v nohavičkách hovorila o niečom inom. Postupne sa chvela po celom tele, najmä v oblasti vnútornej strany stehien a rozkroku, k čomu dopomáhalo jej splašene bijúce srdce a plytké dýchanie.

Do jej teplého lona strčil hneď dva prsty a pritom stále bozkával tvár. Agáta bola vo vytŕžení, takto sa nepoznala. V krátkej chvíli vystriedala jeho mužnosť chlapské a šikovné prsty. Bol krásne veľký a hrubý, obsiahla ho celého svojim vnútrom, perfektne do nej zapadal. Pomaly zasunul,až nadoraz, aby si ho Agáta vychutnala celého. Od slasti sa prehla ako lúk. Hrýzla ho do ramena s postupne zvyšujúcou intenzitou jeho prirážania.

Z hrdla jej kričala vášeň a tak obrovská túžba. Z jeho mocného tela dopadali kvapky potu na jej bradavky, vzrušovalo ju to ešte viac. Preboha, čo to ten chlap s ňou robí? Lačne bozkával jej plné a pekne tvarované prsia, užíval si každý kúsok jej mladého tela. Po pár nekonečných desiatok minút užterazjejmilenec dychčiac pristál na matraci vedľa nej. Mlčali asi dve hodiny, Agáta skúmala svoje vnútro a všetky šťavy života, ktoré sa v ňom práve miešali. Chytil ju za ruku, preplietol prsty s tými jej a dlaň v dlani položil na svoju hruď. Akoby jej chcel povedať, že jeho srdce patrí Agáte.

Mala vtedy pocit, že tento jediný dotyk, obyčajná blízkosť dvoch dlaní spôsobila zaľúbenosť ich duší. Zrazu jej milenec vstal, ubalil jej jointa a s hanblivým úsmevom podal, sebe zapálil cigaretu. Otvoril dve fľaškové pivá, jedno jej podal. Až teraz si uvedomila, aký smäd ju v skutočnosti trápil. To krásne milovanie jej pomiatlo myseľ, cítila sa nasýtená. Labužnícky si užívala obe drogy, plne vyčerpaná po tej tretej a sledovala jej milenca, ako šikovne pripravuje bravčovú panenku. Jedlo bolo to najchutnejšie, čo kedy v ústach mala.

Po večeri a jednoduchých, nie intímnych, vôbec nie prezrádzajúcich, že sa práve zrodila jedna obrovská láska, rozhovoroch si k nej ľahol a zľahka ju objal. Ona sa k nemu pritisla čo najbližšie, nadšená počúvala tlkot jeho srdca, ktoré jej bolo tak blízke. Obaja boli stále nahí, no Agáte to bolo absolútne prirodzené.

"Budúci rok si ťa vezmem za ženu," povedal a pobozkal Agátu do vlasov, krátko pred tým,ako obaja zaspali...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár