Na svete je veľa Údov. Hej, na nemčine sme mali pieseň, kde bol Udo, ale ten bol s krátkym. U.

Ja hovorím o Údoch a byť Údom bez gulí, to sa nedá. A veru, nie každý má gule na to, aby sa stal Údom.

Väčšinou sa takým Údom stane chlap. Kľudne aj Ľudo. Taký chlap, v tomto prípade Ľudo, má malý úd a tak si to môže kompenzovať tým, že svoju Ľudskosť premení na údizmus.

Stačí nájsť gule a môže sa z vás stať kapitálny, enormne gigantický Úd.

Byť takým Údom s guľami, má svoje výhody. Napríklad, ľudia si ťa zapamätajú. Si výrazný a vyčnievaš z davu. Si akýsi pôvodný hipster. A tak, ako aj hipsteri, taký Úd, keď si ho nik nevšimne, otvorí ústa a povie niečo zaujímavé. Väčšinou dáku údovinu.

Pozor, nie údeninu, ale údovinu! Je to rozdiel. Na údovinu, ako som už povedal, treba mať gule. Taký, ja neviem, napríklad Ľudo, on gule nemá a tak uváži mozgom, alebo aj rozumom ak chcete, že ticho je niekedy lepšie a preto mlčí, lebo aj mlčať a byť ticho je to isté a oboje je super.

Úda motivovať netreba. Ak ho totiž motivujete, môže sa stať, že ho motivujete k demotivácii a potom vás demotivuje. Potom sa zväčší, ako to už pri údoch a egu, nie Egovi, býva a zatieni vás. Minimálne ten rozum, alebo mozog ak chete.

Hlavne, a to si zapamätajte, nikdy takému Údovi nenadávajte. Môže sa stať, že sa potom Údom stanete aj vy. Pretože zaoberať sa Údmi, to chce ozaj gule a už vieme, čo to znamená. 

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár