Možno je tých otázok v mojom živote veľa. No predsa sú a predsa ich nemožem tlačítkom : DELETE vymazať z hlavy. Nie, ani keď otvorím Správce úloh... (pre ,,inteligentnejších´´ )

Na svete je milión ľudí, ktorí píšu nádherné veci. Veci, ktoré vás dojmú, rozplačú, donútia zamyslieť sa alebo čokoľvek podobné. Potom je na svete druhých milión ľudí, ktorí sú známy. Či už svojou charizmou, ,,vtierateľnosťou´´, úrpimnosťou alebo čokoľvek iným, čo zaujme čitateľa. Otázka znie ako inak: Prečo?

Prečo ľudia, ktorí sú tak čistý, tak úprimní nemajú ,,poslucháčov? ´´ Spomenula by som pár BIRDZákov napr. kvoli ktorím som sa nad tým zamyslela, ale toto nechajme radšej tak. Na druhej strane... Prečo ľudia, ktorí sú už ,,slávny´´ napíšu kadejakú (s prepáčením) sračku a ostatní ich vyspevujú do nebies?

Veď predsa... nezaslúžia si i tie najtichšie úprimné myšky ocenenia?
Spočiatku som chcela napísať dlhý blog, no teraz... Prešla ma chuť pri pomyslení na tú prevrátenosť sveta. Prijímite prosím moje ospravedlnenie a ja zas idem komentovať ,,tiché myšky´´, minimálne pre ich radosť a aby aspoň od niekoho vedeli, že to čo píšu, je nádherné a niekedy i cennejšie ako kadejaké kraviny od ,,populárnych´´ .

 Blog
Komentuj
 fotka
alpanu  7. 10. 2010 18:39
velmi vystizne a hlavne pravdive, pozname to vsetci
 fotka
antifunebracka  7. 9. 2011 23:01
vsetko je to len vec pohladu. a navyse, nemozes globalizovat. ale mile od teba
Napíš svoj komentár