Prečo nie? Ja sa nepredbieham o to, kto bude mať lepšie to alebo to... kto bude mať lepšiu báseň alebo pesničku alebo ksicht alebo čokoľvek. Pochopte, že nepíšem preto, lebo ma zaujíma, kto koľko u toho vyhúli alebo kto koľko u toho preplače, alebo komu sa z toho zapáli palica na krku od vzteku.

Pochopte, že nepíšem preto, aby som bola super, nepíšem preto, aby som bola ,,piča´´ nepíšem preto, aby som bola samovrah.
Som to, čo som a vždy tým budem!

Píšem preto, lebo chcem! Lebo musím a mám potrebu. Je to niekde hlboko v mojom vnútri a kde ,,tajne´´ to mám napísať? Psychiatrovi na papier? Sorry, nie... Nechcem mu to napísať, pretože až taká nie som... či som? Spovede blázna? Aj keby.... čo Vás je do toho????

Že som sa vari zmenila? A čo ak to je akcia a reakcia? Čo ak to je: Vy ste, preto som ja...? Je to detské zmýšľanie? Čo ak sú deti najinteligentnejšie bytosti na svete?

Je to: buď, alebo? čierna alebo biela? A som ja tá šedá? Potom tu nepatrím. Ste dospelí. Máte pravdu. A čo ak sa neprekonám a budem písať svoju dušu na papier? Na svoje obrázky? Na blog? Zožeriete ma zaživa? Ale ja už ani nechcem...

Momentálne...

Zajtra to bude ináč? Noa čo.... taká som JA !!! Taká som ja...

Ty ma neznášaš lebo som si dovolila napísať Ti svoj depresívny stav vyplývajúci tisíce kilometrov od ľudí ktorých poznám? Je to moja vina? Áno... je... noačo!!! Preto, že ja si niečo zaviním a chcem kúsok pekného slova ma TY zavrhneš?

Alebo Ty namyslená? Kašľala si na mňa keď som odišla preč a teraz si odídeš Ty a plačeš, prečo sa ten alebo ten ani neozve?? To sú ,,kamaráti´´...

Som Vašim odrazom, som Vašimi slzami a vždy som ich niesla a budem niesť za Vás... raz sa to skončí, dúfam....

Noačo že som človek písajúc ako 13 ročný, noačo že som človek bez lásky, noačo že som ČLOVEK!!! Pardon všetkým

Chcem do ruky OSHA.... moje posledné slová? HAH .. už ich bolo toľko... vždy sú iné... takisto ako Ja... takisto ako Vy.... ja si to aspoň priznám!
Či som tým zbabelec? Trápna? Sebecká? Zasmejete sa?

Smejte sa! SMEJTE SA!!

 Blog
Komentuj
 fotka
lubobs  30. 8. 2010 13:24
HA HA HA
 fotka
demonicbass  31. 8. 2010 09:00
 fotka
johnysheek  31. 8. 2010 09:04
niekedy mi do smiechu nie je..

čo neznačí že som smutný
Napíš svoj komentár