Každý by niečo chcel byť. Od útleho detstva si vytvárame v hlave život, ktorý by sme chceli prežiť a plnými dúškami vychutnať. Každý ho formuje podľa svojej vlastnej fantázie a má pred očami celú svoju budúcnosť. Bohužial to nie je také jednoduché a zväčša sa naše sny o úžasnom zamestnaní, krásnom dome, skvelom manželovi (manželke) a iných osobitých prianiach ani zďaleka nesplnia. Ako malá som prešla od zamestnaní(samozrejme len v mojej hlave a medzi hračkami v škôlke) ako veterinárka, tanečnica, kaderníčka a cez mnohé iné k môjmu "snu". Čo je to vlastne sen? Myslím, že si ho každý vysvetľuje takmer rovnako no detaily, ktoré sú rozdielne, ktoré zapríčiňujú, že si pojem sen nevysvetlujeme všetci rovnako sú veľmi dôležité. Vďaka nim niektorí ideme za svojou predstavou až tak povediac "cez mŕtvoly" a iní len svoje sny snívajú naďalej vo svojej hlave, tak ako keď mali päť rokov. Detail je v tom, že nikto nie sme rovnakí a každý má inú osobnosť. Možno nejaký svetový herec dosiahol slávu nielen preto, že na to mal, ale i vďaka priebojnosti a sebavedomiu ( a dosť často aj vďaka kontaktom) no možno niekde v tej najmenšej dedinke je chlapec- muž, ktorý by svojim talentom zatienil nejednú celebritu, ale bojí sa pádu.. bojí sa, že sa niečo pokazí, že na to nemá. Samozrejme, veď nikto nespadol na zem učený a k dosiahnutiu cieľa, ktorý si zaumienime je veľmi ťažká, plná poznávania od tých najlepších a zdĺhavá cesta. Takže čo je to vlastne sen? ... Alebo lepšie povedané aký máte sen? Založiť si rodinu či hotelové impérium? Na tom absolútne nezáleží.. Dôležité je vnútorné šťastie z toho, že sme niečo dokázali, veď aj mama v domácnosti urobila niečo veľké- má deti, ktoré budú predávať svojim deťom vlastnosti a cnosti, ktoré ich naučila mama.
Tento článok je na mňa trochu dosť sentimentálny, ale čo už aj to raz musí byť a možno som tento článok napísala takto preto, že už som dobré dve noci nespala.

 Blog
Komentuj
 fotka
somebodyordinary  23. 7. 2011 02:17
Je to skvelý článok. Veľmi sa mi páči. V podstate máš vo všetkom pravdu. Vieš, nikdy nemaj strach pred niečim čo si ešte ani nevyskúšala. Snaž sa preto spraviť maximum a skúšaj to tak dokým sa ti to nesplní. Sny sú v tomto svete naozaj dôležité.
 fotka
deliriouss  23. 7. 2011 02:31
Ďakujem.. Som rada, že sa pači. A to máš pravdu... bez snov by asi ani nebola chuť žiť
 fotka
lanuite  23. 7. 2011 02:46
Myslím, že je vporiadku, že sa sny v priebehu života menia.. má to šťavu a hlavné je, že za niečím ideme a neprežívame zo dňa na deň s trpiteľským výrazom v tvári.. Aj mne sa to páči.
 fotka
antifunebracka  11. 8. 2011 16:44
preqapila si tymto blogom, bol naozaj celkom podnetny
Napíš svoj komentár