Tento každodenný prázdninový stereotyp mi už lezie na nervy!

,,Ráno vstanem, kávu si dám, po káve sa napapám,, ( ♫

Denné svetlo vidím až okolo hodiny 13.stej popoludní, zato ranné vtáky počujem už o tretej hodine rannej. Celý deň sa zajebávam a nič nerobím, no napriek tomu som celý deň unavená.

Keby som však mala ten flek v zmrzlinovom stánku a musela by som tam celé dni sedieť, (vlastne skôr stáť) a čučať cez okienko na ľudí a nenásytné deti, (ktorým nestačí guličkový posyp na zmrzlinový kopček, oni tam chcú aj tú slizkú naťahovaciu sa čokoládovú polevu, ktorou som si vždy zababrala prsty, ktorými som následne ďalšiemu dieťaťu dávala do kornútku ďalší kopček zmrzliny (tentokrát bez kadejakých ,,bonusov,,) a tým som si zababrala aj naberaciu lyžicu, ktorú som musela vlastne vždy potom umyť, aby som nemala v okienku návštevníčky včely) celkom určite by som teraz písala ešte dlhší blog o tom, ako to tam funguje a celkom určite by som sa sťažovala, ako všetci chodia niekam na výlety, len ja musím byť tam.

Realita je však iná. A ja teda čuším aj čučím doma, hnijem medzi štyrmi múrmi, občas dovolím slnku poštekliť ma svojimi lúčmi na balkóne o rozmere 2,90 metra.

Dĺžka môjho balkónu však vôbec nie je dôležitá, ale nechať tú vetu nedopovedanú som si nemohla dovoliť.

Celý deň teda sedím tu, prípadne na inej sociálnej sieti, neustále refreshujem stránku, dožadujem sa nových informácii. Zatiaľ čo moji takmer všetci bývalí spolužiaci makajú v nemenovanom kórejskom závode, len mne je oná práca nejaká cudzia.

Občas odkliknem zo sociálnej siete v domnení, že snáď o pár chvíľ, ktoré nebudem neustále pozerať na stránku ,,Domov,, sa niečo zmení. Alebo odtrhnem zrak z nápisu ,,Fórum,, taktiež v domnení, že snáď o pár minút už budem mať čo komentovať a že to nebudú tie ,,vtipné,, ankety o tom, čo by som urobila Justinovi Bieberovi, keby som ho stretla, alebo o tom, ako si 19.ročné dievča pýta radu, ako sa má bozkávať s chalanom.

Neviem aký je vlastne hlavný dôvod tohto blogu, ale veľmi rada by som sem ťukala písmenká ešte aspon polhodinu. Pretože ma nebaví refreshovať stránky ,,Domov,, a ,,Fórum,, , ale obdivujem toho, kto sa dočítal až sem, preto ho nebudem trápiť a tento blog ukončujem hlasitým nudným povzdychom ACH...

delicita

 Blog
Komentuj
 fotka
enka  10. 8. 2010 22:53
joooj no tieto prázdniny sú dosť patetické u mňa niektoré dni/ týždne prebiehali/jú uuplne rovnako, vďaka bohu za chvíľe, výlety a občasné potešenia. Na druhej strane.. ani zodrať sa v práci od rána do večera či v škole.. no radšej táto "nuda", čo povieš?
 fotka
delegatka  10. 8. 2010 23:00
@enka áno, radšej táto ,,nuda,, aj keď mi neprináša žiadne ovocie..a taktiež vďaka za celozávodné dovolenky, inak by som tu asi fakt zhnila
Napíš svoj komentár