Sedela som schúlená v čiernom svetri na zemi a ostalo mi clivo. Otvorila som krabicu spomienok a zmáčala som vrchnák slzami. Poplakala som si nad všetkými fotkami s ex. Prvým , druhým ... Sušené kvety voňali z krabice a pozeral na mňa z krabice môj pes s veľkou hlavou. Pod ňou list od muža pre ktorého som bola platonickou láskou a hneď vedľa fotka s mužom ktorého som nikdy nemilovala. Mala som ho rada tou oddanou láskou priateľstva ktorá ale nikdy na spoločný život nebude stačiť. Pod ňou fotka s človekom ktorého som milovala a zošit s vetami o tom čo mi bude na ňom chýbať. Nostalgia.Krásne spomienky spojené stými bolestivými. Keď som písala niektoré z tých viet v tej dobe už som bola obeťou klamára. V texte boli preklenutia v ktorých bolo cítiť bolesť. Bolo cítiť že v tej dobe už bolo ublížené mojej duši. Boli tam aj vety ktoré hovorili o tom aká šťastná som dokázala byť. Dočítala som s pocitom že prvé lásky sú v nás stále. Nikdy sa ich nezbavíte. Neodídu a nezabudnete. A tie druhé už len robia ďalšie zárezy vo vašom srdci.

Občas túžim tú krabicu spáliť ale potom si poviem že by bola škoda zahodiť všetky spomienky a zbaviť sa ich. Minulosť treba nechať za hlavou a ísť ďalej. Len je to občas veľmi ťažké. Ťažké je ísť ďalej keď sa bojíte.
Bojím sa. Spravila som si svoj plot. Nikdy mi nikto už neublíži.
A tak sa bojím či som schopná ešte niekedy milovať. Cítim sa bezcitne a ľudí odháňam len preto lebo viem že mi môžu ublížiť. A to predsa už nechcem dovoliť. Bojím sa ukázať niekomu kto som. Bojím sa niekomu ukázať svoje srdce aby mi neublížil. Dokážem niekoho mať strašne rada ale nedovolím sama sebe niekoho ľúbiť pokiaľ som si neni 100% istá že to cíti on ku mne . A preto som si vybrala takúto zvláštnu samotu nesamotu. Nedokážem sa rozdať celá keď som neni istá . Nedokážem dávať ľudom všetko keď sa bojím že ma zase sklamú.

Tak si dnes po tme vybehnem na prechádzku sadnem si na lavičku poplačem si a vrátim sa domov ako ten silný človek ktorý sa každé ráno budí v mojej posteli. Ktorý neplače . Ktorý nerieši. Ktorý nič od nikoho nechce no podvedome túži po tom aby ho niekto chytil dovolil mu plakať a povedal že všetko bude fajn. Ale ja predsa už neplačem. Ja predsa už nie som tá . Nie som to čo som bývala.

 Blog
Komentuj
 fotka
aero  20. 5. 2013 22:36
nerob si zle .. ja už nič nemám, len jednu mikinu.. nič viac ..
Napíš svoj komentár