Ľudia mi vravia že mám odvahu?
Prečo ?
Vraj preto že si stále vyberiem z dvoch možností tu ťažšia.
Síce mne sa to nezdá. Ked mi mama vravela že ked sa mi v škole nebude dariť tak to môžem nechať a isť do školy externe u nás do mesta. Tuto voľbu som mal ja vlani. Ale som si ju nevybral a račej som dal na hutnícku na 2 kolo prímačky čo ma aj vzali.
A teraz som tam a trápim sa síce škola je zaujímavá ale extrémne taška. A vyučujúci niektorý su veľmi nekompromisný. Ale ja som si to vybral a som rád že som tam sice už rozmýšľam asi nad rezignáciou lebo nemám síl ale neviem ked príde do túhého asi do zaječí nepôjdem. No neviem prečo ale ked si pozriem aj iné veci v živote čo rád robím od malička som mal rád aj futbal hrať zo slabšími spoluhráčmi proti silnejším. Teraz čo aj hrám moju najobludnejší Rally hru na nete tak tam jazdím na Lanci 037 čo je auto pre každého neovládateľné lebo má jediné v hre nahon v zadu, ale ja som na tom celkom dobre buď vyhrám alebo dôjdem na slušnom mieste stále. No neviem prečo asi preto že ma nemám rad jasné alebo ľahké výhry zvládnutie niečoho zadarmo. No neviem netešil sa sto ho ak nie čo ľahko vyhrám. Asi a ani vyhrávať nemusím nepotrebujem to ale zas nemám rad keď som posledný ale preto mám račej nečakane alebo zaslúžení úspech o ktorý som sa postaral ja. Tak asi robím v živote stále idem nevedomky, alebo chcene taškou cestou....

 Úvaha
Komentuj
 fotka
2807  7. 12. 2009 00:45
super,



takých ako ty je málo. Obdivujem ťa, a vážim si tvoj postoj
 fotka
adsy  7. 12. 2009 10:42
gratulujem. Vieš, ten kto prijíma ľahké výzvy tak ten vlastne prehráva. Život je boj a ak ho chceme doviesť do úspešného konca tak sa musíme pasovať so všetkými prekážkami, ktoré nám život stavia do cesty a nie utekať a vzdávať sa svojich snov lebo ich dosiahnutie je ťažšie a ostatné veci sú ľahké. Ak dosiahneš cieľ, ktorý bolo ťažšie dosiahnuť tak si budeš vásledok o to viac vážiť a budeš s ním nakladať omnoho rozumnejšie a a nie nepremyslene.
Napíš svoj komentár