Keď tak zas nad nie čim robýšlam...
Samozrejme neviem nad čím ale viem že sa neviem baviť,
v spoločnosti som dáky nudí proste neviem naviazať konveráziu....
Zdá sa mi to banálne ale čo stoho si poviem, ked budem sa na nie čo hrať
nie čo slubovať a za zamienkou opitosty vyhovať. Alebo len tak sa bavyť ani neviem, neviem sa dáko uvolniť ale prečo ? ? Som v partí alebo na izbe všetko robým ako keby na silu... Nič zo mna nejde voľne. Ako keby som proste len prázni, a budím dojem nezaujmu čo kenečným dôsledkom sa aj dosiaha. Ale čo stým? ? ? Ked mám niekoho už som velmi nedočkavy a iniciatívni a prakticky som ako debil... Ale ked sa to vezme tak praticky môj život je postavený na prisposobovaný a už som na to tak zvyknutý že si neviem vytvarať nič vlastné a v spoločnosti sa spravam ako kopia niečoho a ked neviem tak som ako zakovaný. Ale otaska znie prečo ? ? Su to moje len negatívne skusenosti čo ma za tie roky zmenili? ? ? Alebo len preto že taký som a na všetko sa len vyhováram a stale na druhých ale na seba nie? ?
Už ma to nebavý stale prizvukovanie ako sa majú druhý zle. Ale ja to viem a ja som tými fazami už dávno prešiel.
Ale fakt neviem sa zbaviť pocitu že rano vstanem prazni a bez ničoho doma už len celí den z Nootebukom v posteli prespím a čím dalej tým horšie.
No samozrejme vyhovrky a že sa nemám zle ked mám šetko prakticky ale nič necitým, ked sa citim ako žijúca troska ktora nie nevie, a nič neurobý aby nič nepokazila

 Blog
Komentuj
 fotka
michella  16. 11. 2009 19:19
taka som bola...
Napíš svoj komentár