A krucišpagát... Sedím si len tak voľne pohodený na stoličke, čo zažila snáď i XVII zjazd KSČ a odrazu mi napadá čosi...ne... Nekonformné? Asi také čosi. Zistiť, kto, tak ako ja je rád bosý... A to sa mi stalo osudným... Objavil som portál, o ktorom som sic vedel, no vis a vis som sa s ním dosiaľ nestretol. Keď som prečítal všetky písačky k téme pre mňa tak obľúbenej začlenenie do virtuálneho chlievika bolo spečatené. Po miernom nadrapovaní sa s registráciou som prekľučkoval cez nástrahy, smerujúce k odhaleniu aspoň časti identity...

Zvládol som to s jedným obnaženým uchom /behom registrácie sa mi vystrčilo spod čapice brmbolcoidnej, ktorú odkladám, až tesne pred nastúpením do vagóna sen/. Teda vlastne bez väčšieho striptýzu svojho zavše košatého ja. Bolo mi správcom "vytknuté?", že mám málo /alebo žiadnych/ kamarátov na blogu a vraj...nech si ich ja idem pohľadať... Ale krupicaškoricaananasasabanán, ten vodca virtuálnej svorky nevravel ani tak z cesty...ja tu ozaj vlastne nikoho nepoznám. Ani tých, čo rovnako ako ja fičia naboso na tele i na duchu. Teda prosííím, nech sa mi ozve ktosi... /či je obutý, a či bosý/, nech si tu nepripadám ako emigrant v cudzej /hoc na omak nožičiek/ hebkej zemi.
Chuchvalec

 Blog
Komentuj
 fotka
sarah_whiteflower  8. 11. 2010 23:40
Že chuchvalec, to si sa teda vyšvihol s tým pomenovaním... má to niečo spoločné so strapatým kuriatkom?
 fotka
chuchvalec  14. 11. 2010 01:17
Moja poštová schránka bola v posledných dňoch zaviata Tvojimi písačkami. Ďakujem... Teším sa, že si nezabudla na pre Teba tak indiferentné masculínum, ako som ya. Si solídne pracovitá, teda tak súdim podľa množstva materiálu... Tiež sa rád delím... O pocity. Nálady. Dotyky. Nápady... Je príjemné sa deliť. Len tak. Bez nároku na protihodnotu. Z prostej radosti... Takej detskej.

Chuchvalec
 fotka
lojla  14. 11. 2010 01:48
prijemne si ma prekvapil tymito par riadkami.

najvyssi cas robit nieco s mojim skepticizmom
 fotka
christopherpd  1. 12. 2010 12:02
no ale čo to tu nevidím, dokonca ešte aj bosomilný človek
Napíš svoj komentár