Ak sa človek nemá komu zveriť, pretože nikto by daný problém alebo situáciu nepochopil, hľadá nádej napríklad aj na takomto mieste. Môže napísať blog aby si uľavil od tej tiaže ktorá bráni ľahkému dýchaniu a dobrému spánku.

Bohužiaľ aj keď ma trápi viacero vecí, nie som si istá či som schopná zaobaliť problémy do poviedky alebo básničky.... Trápi ma to, že nemôžem povedať to čo si naozaj myslím, a to čo je skutočná pravda ostáva skryté hlboko vo mne, a len sa to zbiera a zbiera.. Je to mnoho emócií ako sú smútok, radosť, láska, hnev, zúfalstvo.. A to všetko zatiaľ nevyústilo v nič, len v tento akoby príhovor mojej osoby ku sebe samej.

Možno čakám sama od seba, že čím dlhšie budem písať o tom že v sebe niečo dusím, nakoniec to napíšem podelím sa o to zo svetom a všetko bude hneď jednoduchšie. Divná predstava, hlavne keď viem, že toto moje vypisovanie nevedie ku tomu aby som písala čo ma trápi, nevedie to ku ničomu plodnému alebo aspoň peknému.. vedie to len ku tomu že to tu bude zaberať miesto.. A ak to neskôr nevymažem určite to tu bude kysnúť ako pripomienka toho, že neviem vyjadriť svoje pocity.

Je mi strašne čudne, a ťažko zároveň.. ak nepovieš úplnú pravdu, akoby si klamal.. lenže už neviem sama čo je pravda a čo lož.. už klamem aj samú seba len aby to bolo všetko lepšie... nuž nevadí.. aj zlé veci sú na niečo dobré.

Opäť som minula trochu času písaním a dumaním nad nesmrteľnosťou chrústa..nenapísala som vlastne vôbec nič

 Úvaha
Komentuj
 fotka
kivanari  13. 6. 2015 00:17
Chceš sa vypísať ale máš strach ze to bude niekto citat? Napis to na papier, este raz si to precitaj a potom papier znic, zlikviduj, spal, splachni... zbav sa toho co ta tazi
A pri tom mozes mysliet na to, ze tvoji blizky stoja za tebou a cakaju ak by si nahodou s likvidaciou mala problem
 fotka
chan  21. 6. 2015 22:47
zaujímavý nápad
 fotka
antifunebracka  16. 8. 2015 22:57
zacnime takto: preco to zo seba nemozes dostat?
 fotka
motorbreath  16. 8. 2015 23:05
trochu to poznam... a mozno to je naucena bezmocnost... teda nechcem davat diagnozy lebo nie som na to povolany, ale...
Napíš svoj komentár