Milujem malé deti. Sú také úprimné a vedia sa od srdca smiať.. To už vie v dnešnej dobe málokto. Ľudia sa stále na niečo hrajú, sú falošní a egoistický. Fakt.
Ale máme vlastne na výber? Nedohnala nás sem spoločnosť? ... Veď si to tak vezmite, máte zlú náladu a idete do práce. Vedľa vás je falošne vysmiata kolegyňa.. No a koho povýšia? Ju, lebo sa usmievala ako slniečko na hnoji. A toto bol fakt len extra slabý príklad.

Je mi z toho smutno. Teda nie z toho extra slabého príkladu, to možno bolo ešte to kedy by sme sa pretvarovať mali, veď úsmev vie robiť zázraky, jeden úsmev vie niekedy potešiť celú spoločnosť.
Okey, uznávam, bol to riadne zlý príklad. Dám iný. Rozprávate sa s kamarátkou o nejakom chlapovi, aký je skvelý. Riadne sa vám páči, ale ona tvrdí, že je hrozný, že by s ním nikdy nič nechcela mať. A o mesiac zistíte, že spolu chodia. Alebo že sa s ním aspoň vyspala. Pýtate sa ako? Bože prečo? No predsa... Faloš. Tá naša faloš o ktorej vravíme, že je súčasťou "dnešnej doby"

Každý zvaluje všetko na dobu. "vééď je TERAZ taká doba." ... "No čo, veď to sa TERAZ tak robí." ... "Veď TERAZ to tak robí každý." ... Aj vy počujete túto myšlienku z každej strany? Že je to TERAZ také bežné? Že vlastne faloš je bežná? ...

No čo. Neviem prečo sa nad tým zrovna dnes tak rozhorčujem, keď som sa tiež pred chvíľou usmievala na maminku, ako to už spomínané slnko na hnoji a vravela som jej, že tú nadávku som nemyslela na ňu. Tiež som falošná. Nuž asi idem s dobou...

Chápete aké je to nezmyselné? Keď si to hovoríme? Teraz som dočítala cestopis od Hiraxa.. Takmer som plakala od toho, ako by som chcela ísť do Panami. Vraj sú tam úžasní ľudia a neexistuje tam faloš. Závidím im. Raz keď budem veľká hádam budem Panamčanka..

Ja viem, že sa to tu aj tak týmto blogom nezlepší... Ale aspoň mám dobrý pocit, že som sa vykecala, lebo ma to fakt dosť štve. Ako sa všetci hráme. Veď obdobie hrania sme mali mať ako deti, keď sme sedeli zadkami v piesočku?! tak prečo ho opakujeme..? to sa nám páčilo až tak..?!

Mne je len ľúto ľudí ktorí hrať nevedia. Nemajú šancu dotiahnuť to tak ďaleko ako skvelí herci.. lebo dnes už nezáleží na tom, ako danú vec ovládame, ale ako vieme upútať. Aj čímkoľvek iným. Smutné. Ale tak všetko sa koniec koncov dá naučiť. Aj pretvárka. Nuž čo, šťastní, čo sa s talentom už narodili...

 Blog
Komentuj
 fotka
ohcysp  7. 1. 2011 20:46
ak ty sama sa budeš vyhýbať pretvárke tak si aj takých ľudí pritiahneš..lebo tvoji priatelia su tvojím odrazom..

osobne si myslím že nei som falošná a taktiež nemám ani falošných priateľov..
 fotka
ohcysp  7. 1. 2011 20:48
a inak ten cestopis je fajn.. vlastne všetky jeho knihy sú super a majú čestné miesto na mojej poličke..
Napíš svoj komentár