Ta chýba mi birdz z dávnej doby, z prednovéhobirdzu doby, keď sa tu diali zaujímavé diskusie ešte a keď sa tu dalo pekne vypísať z problémov.

Odvtedy som sa otočila asi o tisícpäťsto stupňov so všetkým a nechcem a nemožem si dovoliť úprimnosť na internetoch. 

Oj, ale rada by som. Svet, v ktorom žijem teraz, je ale tak vzdialený od sveta bežných ľudí....  musím si pripomínať, že nesmiem mať rádoby vtipné poznámky v spoločnosti, ktorá to nepochopí.

Bola som ďaleko ďaleko, a našla som nádherné veci, a videla som, ako sa nádherné veci môžu premeniť v odporné veci. Zaľúbila som sa, naraz aj do človeka aj do niečoho, čo sme obaja milovali, a potom som prišla o všetko naraz a padla na úplne dno, aspoň som si to myslela, kým som nedopadla ešte nižšie.

Naučila som sa veľa, naučila som sa tancovať, naučila som sa v tanci sa vysporiadať so zlom, zažila som ego tripy, keď som prvýkrát bola zbožňovaná a uctievaná, a videla, ako krátko toto trvá. Nabrala som odvahu splniť si sen, a potom namiesto toho zažila najhoršiu nočnú moru. 

Našla som prvýkrát ľudí, ktorí boli dosť divní aby sme si rozumeli, naučila som sa aj vtedy, keď som na to sama sa vybrať na dobrodružstvo, a aj to, že občas je lepšie byť na veci sám. 

Prvýkrát v živote som niekam patrila....ale nakoniec asi nebolo dobré niekam patriť až príliš. Tvrdo som dopadla a tvárila sa, že nie. Namiesto zobrať si poučenie som šla ďalej a chcela byť hrdinom. A nakoniec to bolelo tak, ako ešte nič, a veci, ktoré som nepoberala že prvýkrát v živote konečne mám, sa tým dojebali úplne. 

A možno sa z toho konečne dostávam, a možno je to ticho pred búrkou. 

Sa snažím si vybaviť, kým som bola, keď som naposledy interagovala s birdzom, niekedy krátko po tom, ako sa birdz dojebal. A dnes si už neviem predstaviť, aké to bolo. Riešim možno tie isté veci z časti, ale v kompletne inej intenzite.

A neviem, kto na mňa dneska čumí zo zrkadla. 

Možno je to stále tá istá fucked up holka, len prehnaná do  extrémov, a možno už len v náznakoch pripomína tú pôvodnú. Možno sa stratila a možno sa našla, a možno príliš veľa krát na to, aby si stále pamätala to predtým. Možno sa vydala do veľkého neznáma, lebo známe jej nestačilo, a možno nakoniec z toho spraví niečo krásne. A možno sa stratí úplne, tvrdé nárazy na dno bolia a menia.

Ahoj, som Burbľa a možno ste o mne kedysi počuli. Vlastne, bola som Burblinka, veľmi dávno. Kto som teraz už fakt neviem.  



 Blog
Komentuj
 fotka
feelagain  29. 7. 2019 23:58
ahoj burbla!
 fotka
karlotiskot  29. 7. 2019 23:59
Ale no. Čo ti bráni v poriadnom vyrozprávaní sa v blogu? Myslím, že to jediné sa tu stále dá. Možno ti Karol povie že si si to vymyslela a aby si zdochla (aj keď zdochnutie tu dávno nebolo, naposledy tuším len pod blog o znásilnení začal vypisovať ženskej aká je piča klamárska), zajko ti odporučí nájsť Boha, lebo inak skončíš v pekle ale aj plno ľudí ťa pochopí a podporí nech by si v tom rozprávaní bola za tú naj piču. Proste v tomto je to stále good old birdz!
 fotka
mielikki  30. 7. 2019 00:00
@2 aj tomu sa dá vyhnúť, pokiaľ chceš, ak si proste zablokuješ pár kritických jedincov
 fotka
burble  30. 7. 2019 00:28
@karlotiskot lebo som sa prepadla do podsvetia! A musím si dávať pozor nech niekde nezaspievam, aby som neskončila s betónovými topánkami.

alebo niečo podobné, no.

vidím, že z karola sa stáva časom stále väčší pičus a prekvapuje ma celkom, že zajko je stále aktívny misionár a nevrátil sa naspäť k teplému spôsobu života, to ale aspoň dokazuje, že je to troll, žiadny obrátený gay to nevydrží tak dlho!
 fotka
burble  30. 7. 2019 00:29
@feelagain ahoj ahoj!
 fotka
karlotiskot  30. 7. 2019 06:39
@burble No super, teraz som ešte aj mrte zvedavý čo je za tým.

A nene práveže to čím ďalej vyzerá na real osobu. Už aj ja som uznal jeho reálnosť
A zas ako občas sa može dať trochu prešťuchnúť. Kým je to po tme a pod strechou tak to Boh neuvidí!
 fotka
majmarad  30. 7. 2019 14:11
Birdzu môžeš vždy niečo povedať, a vždy to môžeš porozprávať aj iným ľuďom, ktorí sú vôkol teba, ale vždy len to, čo sama chceš. Takže strach nie je na mieste Môžeš všetko čo len chceš, ako tu, tak tam vonku
 fotka
willbebetter  30. 7. 2019 16:07
no hej, skoro mi oci vyocilo, ked si mi reagovala na blog

ale bohuzial z tohto tvojho nejake pozitivne vlny stastia nepocitujem bola by som rada keby sem onedlho pridala blog stastnejsia Burbla a aj jej legendarne brus
 fotka
barky  30. 7. 2019 22:43
Ale ale to su mi veci ahoj pisem ts
10 
 fotka
antifunebracka  30. 7. 2019 22:43
Boha, hentomu zas došli drogy. Každopádne si si to celé vymyslela a mala by si zdochnúť
11 
 fotka
campino  31. 7. 2019 10:01
Jejda ahoj aj som minule na teba myslela ked mi vyhodilo fotku meesta odkial si
12 
 fotka
burbel  31. 7. 2019 19:40
@willbebetter bývajú aj vlny šťastia, nárazove. aj sa je občas prečo tešiť. a brúš sa predvádza svetu jak nikdy predtým, odkedy sa znovuzrodilo z ničoho. uvidíme.
13 
 fotka
mygate  22. 6. 2021 01:57
bola si môj úplne prvý najobľúbenejší autor
Napíš svoj komentár