ak si myslite ze vsetky dievcata co"chodia" so starsim zenatym muzom su vy... zlatokopky tak sa hlllllboko mylite. ano pripustam ze su aj take dievcata(a dobre im je). ale su aj dievcata ktore sa bezhlavo zamiluju. napr. taka ja. odjakziva ma pritahovali starsi muzi. tak o 15 - 20 rokov starsi. su taky ja neviem vyspeli. vedia vam odpovedat na vase otazky. su proste scitany. a priznam sa ja pritahujem ich. ale asi vsetci vieme aku maju tito muzi nevyhodu. ANO! TIE SVINE SU ZENATE!!! a maju deti. prva vec nieje az tak na zavadu. lebo ked to vo vztahu neklape muz si hlada utechu inde. ale deti. to je zase ze ta kua rozbila krasnu rodinku a pod. ale ani jeden sa nepozrie na to ze aj ten doticny pri tom bol. kkti! no a okrem toho ze ak nieste vydrziavana mlada ... nedostavate nejak extremne vela darcekov, este ani toho partnera nevidite ked to potrebujete. ked ste chori alebo tak. lebo jeho zena... lebo jeho deti... parkrat som uz v tejto uzasnej situacii bola! ano som naivna! myslela som si ze ma ma naozaj rad. a mozno aj hej. ale nie tak ako by som ja chcela... myslela som si uz nikdy viac! ale nielenze ma najnovsie opaluje jeden bohaty(zenaty zo zavazkami!!!) ale este som aj na ulici stretla uzasny kusok. samozrejme zenaty! som p... alebo som p... ?! ja sa tych hajzlov nikdy nezbavim! PEACE! NECH JE LASKA S VAMI! (SKUTOCNA)

tento text nieje moje vyzalovanie sa ani zvalovanie viny na druhych. ani moja zatrpknutost. je to proste exkluzivna spoved sprostej milenky.

P.S : viem viem ze by som si mala kupit PSP. nie konzolu ale pravidla slovenskeho pravopisu. (sorry ze som prebrala niecie PSP ale moc sa mi to paci. dufam ze na to niekdo nema autorske pravo!)

 Blog
Komentuj
 fotka
depropex  13. 10. 2010 19:34
nieje podľa mňa zdravé chciet o tolkoto starsich.



ano, rozbijas rodiny. A su to sviniari. Je pravda ze sa to da aj pochopit ale toto sa proste nerobi. AK uz chcem pretahovat mlade zabky tak sa rozvediem a odkopnum ju.



toto sú ale problémy. Nechcem na teba utocit ale ja mam na toto velmi zaporny nazor.
 fotka
radianerechtenion  13. 10. 2010 23:09
Všetko vyrieši paralyzér alebo kopanec.
 fotka
antifunebracka  12. 7. 2011 20:40
ty si taka hlupa!
Napíš svoj komentár