ten kdo sleduje cold case si urcite pamata diel v prvej serii o malom chlapcekovy ktoreho jeho matka tak milovala az ho nestastnou nahodou zabila. tento pribeh ma naozaj dojima a aj ked som ho videla uz 100 krat nakonci sa rozplacem. pre tych co to nevideli je tu kratky opis:

v 58mom najde mlady pubertak pri nahanani kralicka krabicu od puncu v ktorej je asi 6rocny chlapcek(mrtvy). po 5črokoch tento pripad dostane uzasna lily rush ktora patra po identite a vrahovy chlapca ktory bol niekolko dekad America´s Unknown childs. pocas patrania zisti ze bol synom mladej mnisky. chlapcek bol ale velky nezbednik a robil zle a tak ho z toho chcela jeho matka"vyliecit". (nikdo nevedel ze ta mlada mniska je jeho matka). lekar(ktory bol jeho otcom) navrhol ze ma prevratnu metodu liecenia. nejake elektro soky. jeho matka ho na to liecenie zobrala a chlapcek umrel. s hlavnou mniskou ho vlozili do krabice od puncu a polozili do lesa. MOOOC smutne. jeho matka kazdy rok na to miesto nosila kvety az do smrti.
to je asi v kratkosti vsetko.

ale viete ze tento pribeh ktory sa nezhoduje s realitou(tak je to na zaciatku cold case povedane). ma realny zaklad?

naozaj sa v roku 1957 vo februari nasiel asi 4 az 6 rocny chlapcek v krabici od kocika.
dobnes je ale jeho vrazda neviriesena dodnes je malicek America´s Unknown childs. dodnes filadelfska policia patra po jeho vrahovy a identite. realne jeden mlady muz nasiel male telicko v krikoch kde mal schovane pasce na ondatry. policia za cele tie roky a technologie ma len 2 teorie. bud bol chlapcek chovanec detskeho domova a nestastnou nahodou zomrel(o to sa opierali aj scenaristi cold case) alebo podla vypovede pani"M" bol chlapcek jej brat a otcim zo zabil uderom o podlahu. pani"M" vypovedala ze otcim malicka tyral a sexualne zneuzival. jedneho nestastneho dna ho uderom o podlahu omylom zabil. pani"M" a jeho matka ho odniesli do lesa a schovali. policajti to nebrali moc vazne lebo pani"M" bola stara a dementna. ale nieco na tom moze byt.

ked to policia nevyriesila dodnes nevyriesia to nikdy. ked som sa dozvedela ze ten diel cold case bol pravdivy prislo mi zle. policia je vo vela veciach slaba. ak by ich CSI(v ktorom tento pripad tiez bol) bolo take realne ako americania predvadzaju uz by davno na nieco prisli.

tento clanok chcem venovat realnemu "BOY In the Box" a vsetkym obetiam nevyriesenych pripadov. a zelam si aby jeho dusicka nasla pokoj.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár