Len tak si sedím v aute za volantom, chystám sa na dlhú jazdu. Viem, že po troch jazdách v autoškole sú už moje šoférske schopnosti úplne dokonalé, takže nemám žiadny stres a môžem sa pokojne obzerať, čo sa deje okolo mňa v zasneženej veľkonočnej krajinke.

A tu zraz vidím - po chodníku kráča dievča so zadkom väčším ako kufor môjho auta (kombi), so strašným výbuchom na hlave (ryšavá + mega kučery), okuliarmi, dvomi bradami (tukovými, nie chlpatými), navlečená do ružových legín (prečo si tučné baby myslia, že ich legíny zoštíhľujú???). Hovorím si: ,,Chúďa". V duchu ju už vidím ako príde domov, zvalí sa pred telku, otvorí chipsy, začne vzlykať nad tým, že je večne sama a keď bude mať 50, zomrie na infarkt ale nájdu ju až po troch dňoch susedia. Amen.

Odrazu zastaví pri babe auto, z neho vyskočí celkom fajn vyzerajúci chlapík (ok, nie je to nejaký model alebo čo, ale to predsa ani nie je nutné), berie jej tašky, vlepí asi desať bozkov v priebehu troch minút a šup s ňou do autíčka, aby jej nebola zima. To na osamelé vzlykanie veľmi nevyzerá. Skôr na romantickú večeru pri sviečkach.

Tento pohľad ma tak šokoval, že som počas jazdy napriek svojim geniálnym schopnostiam skoro zramovala troch chodcov, vyletela na obrubník a tí za mnou sa nestačili čudovať, keď som na kopci nečakane pustila brzdu a pomaly sa posúvala nadol.

No bolo to na niečo dobré - pochopila som LÁSKOVOVZŤAHOVÝ PARADOX. (Môžete ho volať aj paradox bryndzovej halušky, ak veľmi chcete.) Keď som si tak pospomínala na všetky dievčatá, ktoré poznám a ktoré žijú/žili v nejakom vzťahu, zistila som, že 80% všetkých krások chodilo s totálnymi magormi, ktorí ich podvádzali/mlátili/dusili svojou žiarlivosťou/inak obťažovali svojimi psychickými problémami, ktorých mali požehnane. Naopak, menej atraktívne baby sa často ocitli v peknom dlhodobom vzťahu s milým chlapcom, ktorý si ich vážil, mohol na nich oči nechať a nikdy by ho ani len nenapadlo podviesť ich.

Je na mieste otázka, prečo tomu tak je. Ponúkajú sa nám nasledujúce možnosti:
1. Predsudky, že pekné baby sú hlúpe baby sú pravdivé a preto sa tým pekným babám ujdú len hlúpi chalani. Túto možnosť odmietam, pretože z princípu nikoho nesúdim a už veľakrát som sa mohla presvedčiť, že to nie je pravda.
2. Pekné baby si vždy ako prvé vystriehnu sebavedomí, drzí bad boys, ktorí si ich privlastnia a ony sa do nich bezmedzne zamilujú, lebo sú predsa takí úúúžasní. Tie menej pekné si zatiaľ v tichosti počkajú a pomaly obmotajú pavučinku okolo nejakého tichšieho a nesmelejšieho chalana, ktorý by si na takú krásku ani netrúfol a tak je celý šťastný, že sa mu ušlo nejaké milé dievča. To už znie celkom pravdepodobne.

Lenže, čo s tým? pre tie menej pekné je jasné, že stačí zachovať status quo ale tie ,,krásky" by to možno celé rady zmenili a konečne prestali trpieť v bezperspektívnych vzťahoch, všakže? A aj tu sa nám ponúkajú možnosti:
1. pasívna - po takých troch príšerných frajeroch je už každá taká zničená, že sa to musí odraziť aj na jej vzhľade a tak sa postupne zaradí medzi tie menej pekné...kde na ňu čaká nejaký milý tichý chlapec ako odmena za všetko to utrpenie.
2. aktívna - nečakať na tri preplesky, odmietnuť všetkých bad boys (odporúčam kúpiť si samopal, ak by to nešlo podobrotky) a pustiť sa do balenia nejakého ťuťka (to myslím ako kompliment, milí ťuťkovia!). Možno bude chvíľu tak šokovaný z vášho záujmu, že zabudne zatvoriť ústa, ale čoskoro iste prejaví svoj čistý charakter. Trpezlivosť sa odporúča.
3. dramatická - t.j. vžiť sa do role večnej trpiteľky, hrdinky akčného romantického filmu s tragickými koncami, milujúcej famme fatale atď. A užívať si talianske húsenkové vzťahy. A pre istou nakúpiť tony utešujúcej zmrzliny, práškov na upokojenie a rezervovať si nákupné stredisko na sobotné poobedia iba pre seba.

A ak sa pýtate, do ktorej skupiny žien sa plánujem zaradiť ja, tak sa nepýtajte, lebo vám neodpoviem. Howgh

 Blog
Komentuj
 fotka
firestorm  28. 3. 2013 15:31
Pekná príťažlivá žena by nikdy neprejavila záujem o (pod)priemerne vyzerajúceho muža...vždy budú inklinovať práve k tým spomenutým bad boyom a machom prvého rangu...
 fotka
greyness  28. 3. 2013 15:35
ja žijem asi v nejakej krajine zázrakov alebo čo ja poznám také pekné baby a väčšina z nich je šťastne a dlhodobo zadaná...
 fotka
miaja  28. 3. 2013 16:37
@greyness ja zas poznám nepekné holky ktoré randia s bad boysami a machami síce nie su pekne ani mudre ale aspon im dajú ked už iné nie a potom si o sebe myslia že aké su užasné že každí ich chce... ale tak po lacnom tovare je vždy dopyt
 fotka
astaroth27  28. 3. 2013 17:38
podľa mňa to so vzhľadom je náhoda. skor platí, že submisívne slabé a zraniteľné ženy si vyhliadnu sebavedomí despotickí machovia..

a silné dominantné ženy chodia so zženštilými typmi.
 fotka
anitchka  28. 3. 2013 18:05
niečo na tom bude, alebo skôr pozorujem, že menej pekné baby majú niekedy aj viac vzťahov ako tie viac pekné, lebo nie sú také prieberčivé
 fotka
holandskasalama  28. 3. 2013 21:21
súhlasím s @astaroth27 ..nedávala by som to všetko do súvislosti so vzhľadom..ide o to, čo komu vyhovuje, niekto je dominantnejší typ, niekto submisívnejší atď.
Napíš svoj komentár