Možno ti to vďaka Veľkej noci kombinovanej s Vianocami uniklo, ale zajtra je 1. Apríl. Deň neobmedzených možností, čo sa beztrestného nasierania ľudí týka. Niektorí si celkom mylne myslia, že je treba sa obliecť do pyžama, na hlavu dať farebnú parochňu a niekomu pod zadok prdiaci vankúšik (ako píšem už v nadpise - prežitok). O.K, ak si taký strašne nudne mierumilovný, tak prosím, ale ak máš v sebe aspoň trochu z diabla, tento deň je pre teba šanca niekoho NACHYTAŤ, kruto si z neho VYSTRELIŤ a prinútiť ho, aby na tento deň (a zároveň aj na teba) ešte dlho nezabudol.

Ak si teda pripravený prísť o rodinu/priateľov/lásku svojho života, pokračuj v čítaní. Tu sú kruté aj menej kruté nápady, ak ty sám nie si dosť diabolský na to, aby si niečo vymyslel (alebo až príliš diabolský a tvoje vlastné nápady sú životunebezpečné a nezlučujú sa so zákonom).

Obeť: Frajer
Také normálne rande. Len s tým rozdielom, že máš neustále na hlave čiapku - pri jedle, pri filme, pri veďviemečom. Nemôžeš si ju dať dole a, samozrejme, absolútne zakrýva tvoje krásne vlasy, pre ktoré ťa tak miluje. Keď sa bude pýtať, čo sa deje a snáď ťa aj presviedčať, aby si sa jej vzdala, so slzami v očiach hovor záhadne o ,,svojej strate", o tom ,,že sa z teba stala príšera" a o tom ,,či ťa bude milovať, napriek tomu, čo uvidí, keď naberieš odvahu" (ak sa bude zdráhať, môžeš mu dať rovno prvoaprílové kopačky). Nakoniec povedz, že si si kvôli hnidám/všiam/ iným milým zvieratkám musela oholiť hlavu. Či mu ukážeš, čo je pod čiapkou ešte v ten deň alebo ho necháš vydusiť, to už je na tebe.

Obeť: Frajerka
Pozvi svoje dievča na večeru do drahej reštaurácie. (Že nie je príležitosť? Pozvi ju len tak! Dievčatá milujú pozvania ,,len tak".) Skvelá večera, ona si to vychutnáva, ty si galantný,...A ide sa platiť. Vtedy vyhlás, že nemáš peňaženku (je jasné, že ona pri sebe dosť nemá) a po slovách ,,zaplatíš, miláčik, však?", šprint na WC. To, koľko ju tam necháš stáť s naštvaným čašníkom, je už na tebe...(prihliadaj na jej povahu)

Obeť: Rodičia
Môžeš to urobiť, keď sa vrátiš domov/po fingovanom telefonáte. Začni pobiehať po byte, zhľadúvať veci, baliť a so slzami v očiach sa lúčiť. Si v strašnom prúseri a musíš ujsť. Nedá sa nič robiť. (Dlhuješ peniaze mafii/idú po tebe fízli/...) Nevieš, kedy sa vrátiš (odporúčame najneskôr do hodiny). Každý rodič tomu hravo uverí - veď už dávno tušili, že z ich dieťaťa vyrastie hovädo. Ak túžiš po väčšej akcii, povedz, že musia ujsť s tebou, lebo idú po tvojej rodine.

Obeť: Príbuzní
Tentokrát je to naopak. Príď k ich domu/bytu (najlepšie nadránom alebo uprostred noci) s batohom a povedz, že si ušiel z domu a či nájdeš útočisko u nich. Ideálny test rodinnej súdržnosti.

Obeť: Susedia
Toto už asi nestihneš zrealizovať ale ako nápad na ďalší rok si to v zásobe ponechať môžeš. Teda ak bývate v bytovke. Pár dní pred 1. Aprílom vylep na dvere oznámenie o bytovej schôdzi (čo najpodobnejšie tým, ktoré tam dávajú domovníčka). A potom si už len cestou so smeťami (samozrejme dopredu naplánovanou) vychutnávaj pohľad na zmätených susedov. Neodporúčam prezradiť svoju identitu (veď oni sa rozídu...) a o stave vecí informovať cez ďalší plagátik na druhý deň (lepiť v noci!!!).

Obeť: Náhodní ľudia
Ideálne do dopravných prostriedkov a ideálne vo dvojici. Daj si aj s kamarátom na tvár rúšku, obviaž si hrdlo a kašlite. Strašne kašlite. Zadúšajte sa kašľom. Môžete popritom aj smrkať, kýchať, stonať a hlavne rozprávať o tej hnusnej nákazlivej chorobe, čo ste si priviezli z tej dovolenky v Afrike (to sú tie exotické zájazdy so SATUROM!). To, že sa jednalo o vtip vaše obete pochopia po pár dňoch, keď zistia, že sú ešte nažive.

Obeť: Kamarát/ka
Požiadaj o peniaze. Veľké peniaze. Nemôže ti ich dať a tak ideš skočiť z mosta. Môže to byť horor, ak to dobre podáš...

Obeť: Expriateľ/ka
Je nevyhnutné, aby ťa stále miloval/a. Príď priamo k nemu/nej a nápaditým, romantickým spôsobom mu/jej vyznaj lásku. Urobil/a si strašnú chybu, keď si sa s ním/ňou rozišiel/a, chceš byť s ním/ňou až do konca života, atď. Keď sa chytí, prichádza 1.APRÍL. POZOR: Toto je veľmi, veľmi, veľmi kruté. Na toto už treba byť diabol úplne.

Je ešte obrovské množstvo zákerností, ktoré môžeš vykonať a tak ak máš nejaké nápady, napíš! (Ja - diabol začiatočník - sa rada poučím!)

 Blog
Komentuj
 fotka
montik  31. 3. 2013 21:43
keby som bývala v paneláku, tak to s tou schôdzou by som urobila
Napíš svoj komentár