Konečne mám chvíľku čas.
Spolu žiačky prišli sa ku mne preobliecť a upraviť a trvalo nám to až do pol tretej. Trochu sme meškali, ale aj tak sme čakali na spolužiakov, aby odniesli alkohol.
Takže na prípravu programu sa nám čas trochu skrátil. no stihli sme vymyslieť. No nakoniec sme použili iba jednu z troch hier, pretože každý sa len prišiel zadarmo najesť. Aspoň tak to bolo cítiť zo strany doktorandov a pracovníkov.
Krvavá bátorička (jedlo) bola mňamka.
Po večeri nám vedenie povedalo niekoľko teplých viet ku štúdiu a ku štátniciam a potom sa museli rozlúčiť. Postupne za nimi odchádzali tí čo prišli len na jedlo. Nakoniec sme ostali my druháci inžinieri a asi 6 doktorandov (z 24).
Tak sme to pokračovalo v štýle krúžkovice. Aj sme popili, aj pojedli, aj potancovali, aj vedúcim diplomoviek uliali, kým neodišli. Ja som tomu môjmu nemohla, lebo bol na aute a na ďalší deň šoféroval na služobku.
Môj čas odchodu bola 22hodina, lebo na ďalší deň som išla merať údaje do diplomky. Ostatní sa postupne vytrácali až do 2hej rána.

Nemôže sa to pripísať do najúspešnejšej akcie katedry, ale my končiaci sme sa zabavili...veď to bolo posledný krát spolu pred koncom.

 Blog
Komentuj
 fotka
mojsvet  25. 4. 2012 12:53
jj,musela si vytriezvet,aby si nevidela dvojmo DD
Napíš svoj komentár