Bolo počuť ako mi srdce nenávratnou rýchlosťou začalo vyskakovať z hrude... Tento zdanlivo chorobný jav zamerania pozornosti na určitý objekt spôsobil že všetky rozumové schopnosti klesli na bod mrazu, a inštinkty vášnivého zvieraťa prebrali svoju moc aby pripomenuli že túžba nie je vec pre hráčov do druhej ligy. Bol to pocit ako keď vám niekto vysávačovou trubkou vycucne mozog, a vnímate len tvar, vôňu, reč tela daného objektu a všetky chemické rovnice sa snažia pracovať o stošesť aby zázrakom vyčarili rovnaký chemický vzorec aj u daného nevinného tvora ktorý možno nič netuší... Nevidí ako niekto príjemný sa vnútry mení na posadnutého maniaka, ešte že nás spoločnosť naučila hrať hru na masky - musím konštatovať, že sa za ne dobre schováva...a možno ho v živote nenapadne že práve v tom okamihu sa zdal byť niekomu neuveriteľne príťažlivý... uff v lepšom prípade sa strápni človek pozvaním na kávu a vzápätí odchádza rýchlosťou svetla od objektu pretože bol odmietnutý, v tom horšom sa trápi vnútry a nevie na čom je...jaj a vlaastne čo robíte vy keď vás niekto začne priťahovať a neviete si s tým rady?





Prosím odpovede sa pokúsim spracovať ku svojej práci na sexuálnu výchovu, vopred ďakujem

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
m1k3  27. 10. 2008 15:39
Rovnkako zvažujem tie dve možnosti čo si napísala medzi tými prvými a druhými tromi bodkami. Aj keď u mňa sa to zvyčajne redukuje na "osloviť, alebo neosloviť". Občas pozbieram v sebe všetku odvahu a s odhodlaním, že nemám čo stratiť (akože ani nemám) ju oslovím. Zvyčajne však vyhrá iba hanblivosť a nemám na to otvoriť ústa Samozrejme jedná sa o konkrétnu istuáciu, pokiaľ je daná osoba v službách (predávačka, anketárka),..., alebo sa pýta ona sama a potrebuje napr poradiť, tak nie je problém "niečo s ňou začať."
 fotka
alysia  27. 10. 2008 20:58
pekne si to napisala, vystihlo to tak trochu mna.. co som porabala..

no kedze ja si s tym ako vzdy neviem rady.. posledne to za mna vyriesil alkohol.. zabrzdil vo mne zdravy rozum a ja som robila to co som citila ze teraz prave najviac chcem.

inak kedze som hanbliva ci ako by som to moje spravanie nazvala... by som nespravila nic, iba tajne snivala o tom ze raz nieco spravim snad hadam...
 fotka
devilslim  6. 12. 2008 08:23
jaj tak rozprudila si dobru temu..... ja som ten dravec ze zhodnotim situaciu a potom idem na lov ...ale mne uz obdobie lovu odzvonilo lebo mam svoju korist a ty ako si natom?
Napíš svoj komentár