ZBABELEC. 

Ten, čo ti na sľubuje ze s tebou bude v dobrom aj zlom. Príde to zle, a už cuva v tom co povedal. 

Je to ten, ktorý ti povie ze odíde zo vzťahu, už naozaj, on chce len teba, miluje ta už dlho, chce byť s tebou hneď. Potom už povie ze počká. Aj rok. Lebo rodina. Lebo žena ho drží za gule kvôli dieťaťu. Lebo je zbabelec. Bude vám rozprávať co všetko spraví a vy namiesto aby ste ho podporili ho budete odhovarat ze kvôli vám to robiť nemá, ale kvôli sebe. Nežiadate od neho nič. Ale on sľubuje. 

A potom príde skrat. Z ničoho nič mení rétoriku. Ze chce viac, ale tajné. Ze sa uvidí. Ze už sa nemusíte namotavat. 

A potom to skončí. Lebo sa niečo stalo a musí si udobrit svoju milu. 

A keď sa stretnete, bude sa tváriť ze nič, že vy si to beriete príliš k srdcu. 

Je to tzv podpapucnik. Nič nerobí bez toho aby o tom žena nevedela. Nemá svoj názor, len sa tak tvári. Ma pekne reči, ale bez skutkov. 

Zakaždým vás ubezpeči, že to bude dobre. Ze sa to už nestane. 

Zbabelec je aj ten ktorý keď vás spozná aj po tej horšej stránke, ako keby berie nohy na plecia. Uz si nevie predstaviť svadbu. Uz rozmýšľa a mysli si, že iné ženy sú lepšie. 

Zbabelec, ktorý sa zlakne. 

 Úvaha
Komentuj
 fotka
olii  9. 7. 2021 00:15
Taký čo neodíde od ženy k milenke nieje zbabelec ale tá milenka je hlúpa že si to mysli ..a vôbec je hlúpe si začať so zadaným a veriť že tebe ako ďalsej neurobí to isté ..ah dievčatá
 fotka
bondulka  9. 7. 2021 06:11
@olii ale ak som ženatý /vydatá nemám čo písať druhým. Vybral som si co mam, a ak nie som šťastný/a tak odídem a nebudem o tom len rozprávať.
A napísala som ze zbabelci sú aj chlapi ktorí sa zľaknu našej druhej stránky a už menia to čo povedali.
V článku, nejde o mňa.. Toto počúvam, čítam, mam okolo ľudí..
 fotka
sandriously  9. 7. 2021 08:25
@olii podľa mňa muž čo má ženu aj milenku je zbabelec - neklame len ženu, ale aj milenku, udržiava si dva vzťahy z ktorých benefituje, zatiaľ to milenka trpí a manželka je klamaná *samozrejme začať si so ženatým je zlé a rovnako je zlé ak je muž ženatý a píše random ženám
 fotka
olii  9. 7. 2021 09:45
@bondulka jasne že nemá..ale v takomto vzťahu robia zle obaja ..muž že vypisuje inej a žena že si s takým začne. len väčšinou je nešťastná tá milenka a mužovi to vyhovuje preto píšem že je hlúpa ona
 fotka
olii  9. 7. 2021 09:53
@sandriously áno ale tak milenka trpi kôli vlastnemu rozhodnutiu..vidí že ten chlap je hajzel keď podvádza svoju ženu a očakáva že k nej bude iný chápeš jak to myslím ..ale inak súhlasím
 fotka
tequila  9. 7. 2021 15:30
on je zbabely, ona, slusne povedane, naivna
 fotka
karlotiskot  10. 7. 2021 11:17
To, že je ženatý/zadaný chlap, ktorý si rieši nespokojnosť vo vzťahu začatím iného, kokot, je snád jasné každému. Ale nech sa na mňa slečna nehnevá, ale žena, ktorá čaká od takéhoto jedinca nejaký normálny vzťah je tiež dobrá pinda. Jediné šťastie pre nás ostatných je, že sa podobné typy zvačša prirodzene vynegujú a nepletú sa do cesty normálnym ľuďom.
 fotka
midnight  15. 7. 2021 00:16
hm, tento typ mi príde ako ďalší aspekt takej štandardnej ženy.

a hej, ako vraví @Tequila , všeobecne oba tie blogy, ako aj tvoje posledné statusy, mi tak nejak prídu ako cope o tom že všetka vina je na tom druhom.
Napíš svoj komentár