Mám sa prispôsobiť alebo si to urobiť podľa seba?

Tak toto ma trápi dlho, ale od včera nad tým dosť rozmýšľam. Viem čo chcem, ale iný by to chceli trošku pozmeniť. A mne sa to nepáči. Teda, nie že nepáči ale neviem si to predstaviť.

Ide o to, že budem mať o mesiac (nie celý už) 20tku a mám predstavu ako ju osláviť. Chcela som ísť potom ako si u nás vypijeme a dáme tortu a chlebíčky, na diskotéku. Pretože vždy som chcela aspoň na jedny narodeniny svoje, že to tak spravím. A teraz by to bolo aj reálne. Už som to aj priateľovi povedala a vcelku s tým súhlasil. Nenamietal a povedal, že mám si spraviť ako ja chcem.

A problém...možno to ani nie je problém je v tom, že jedna kamarátka navrhla aby sme išli opekať na moje narodky. vraj jej druhá kamarátka ma stan pre 6tich, takže v pohode. Lenže ked som si to predstavila, že pôjdem na svoje narodeniny stanovať..tak proste sa mi to nepáčilo...tá predstava. Nechcem tak prežiť svoje narodeniny. Chcem sa zabaviť.
A ked po týždňovom premýšľaní som jej včera povedala, že teda ja by som radšej išla na diskotéku, že či nemôžme ísť inokedy stanovať tak odpovedala : Ved ako chceš, ja len že som takých narodeninových diskoték už zažila veľa...ale zas ty nie. To je pravda. Ved ako chceš.
Tie posledné tri slova ,,ved ako chceš" proste neznášam. Pretože potom som to vzdala a povedala som jej ,,tak dobre, môžme ísť aj stanovať" ale v duchu som s tým nesúhlasila a ani nesúhlasím. Mám pocit, že mi niekto chce zmeniť celú moju oslavu. A treba povedať, že ja som začala na diskotéky chodiť až od minulého roka, takže zas ja nemám toľko zážitkov ako ona.

Akože chcem to spraviť podľa seba a asi aj urobím, ale proste nechcem aby sa niekto hneval. A budem mať stále taký pocit, že..ani to neviem popísať. Ja sa chcem proste zabaviť, trošku si zatancovať a nie len sa ožrať do nemoty na opekačke. Mamina aj priateľ mi radia, že mám urobiť podľa seba že je to moja oslava. A ked aj priateľ súhlasil...tak to som rada.
Lebo veta ,,ved ako chceš" to znamená, že sa bud niekto hnevá alebo to vzdá a nechá to na tom druhom.


Premýšľam nad tým...aj ked viem čo chcem..

 Blog
Komentuj
 fotka
loveistheanswer  15. 4. 2012 23:55
na diskotéke som v živote nebol a predpokladám, že tam v živote ani nevkročím



ale tak či onak, rob si po svojom
 fotka
bondulka  15. 4. 2012 23:57
hm diky za komentár aj tak
 fotka
loveistheanswer  16. 4. 2012 00:00
rado sa stalo aj keď ti to isto "veeľmi" pomohlo
 fotka
side3  16. 4. 2012 00:42
sú to tvoje narodeniny, ak im na tebe záleží, tak ťa nechajú, nech si to zorganizuješ, tak ako si to predstavuješ
 fotka
mojsvet  16. 4. 2012 08:59
ak je kamoska,tak to pochopi a uz to neries.
 fotka
bondulka  16. 4. 2012 10:37
asi máte pravdu..ja to neriešim, len som nad tým premýšľala.
Napíš svoj komentár