Tento víkend bol úžasný. Oslavovali sme totiž svoje prvé výročie a ja som mu chcela dať darček, ktorý bude taký významný pre tento prvý rok. Pretože si myslím, že prvý rok je významný. Aspoň ja to tak beriem.
A tak som sa ho pýtala čo by chcel. A on prehodil, že nejaký náramok.
Aj ked náramky nenosí, tak ja som si zobrala do hlavy, že mu ho kúpim, ale taký aby sa mu páčil a aj ho nosil. A ja som chcela tiež od neho náramok. Už naň čakám. Ale pred rokom sa nedalo..no ale to je jedno. A tak som sme v stredu išli do Trnavy do Tesca a išli ho kúpiť. Tam sú také obchody, kde to predávajú. Prišli sme do prvého a povedala som mu, že neodíde odtiaľ kým si nevyberie. Skúšal dva - tri, ale boli moc úzke. Nebol voľný, že by sa šmýkal po ruke. A to on nechcel. A dalšie sa mu nepáčili. Tak sa vyhovoril, že nech mne ukážu nejaký prívesok. Pozrela som naň ho a opýtala sa, že prečo prívesok. Vravím mu : ,,Myslela som si, že náramok si dáme obaja. " a on že zabudol na to. Tak som si pozrela aj to. Ale mne zas boli náramky príliš voľné, až mi padali. Ale prívesok som si vybrala a veľmi pekný. S takým čiernom očkom. A ked sme vychádzali z toho obchodu, tak som mu povedala nech sa neteší, že dnes bez náramku neodíde. Pretože iný nápad na darček som nemala a dva dni na vymyslenie je málo.
Ale v tom druhom obchode si už vybral. Vraj je to dobrá značka a aj to vydrží. A aj ja som si vybrala. Srdiečka tam mám.
Bola som rada, že si niečo vybral. Fakt. A ozaj mu to aj pristane. Celý víkend to mal na ruke. Som rada.

A tak sme boli od stredy spolu. V piatok som ho pozvala do kina na prcičky, nech to aspoň nejako oslávime. A nakoniec sme vytiahli aj kamarátku moju, nech ide s nami. A bola sranda. Len som im nepovedala, že to bude s titulkami. Inak by nešli. Ani sa nepýtali tak načo hovoriť. Ale bola to sranda. No až na ten večer, ked sa niekto nahneval a celá cesta bola tichá. Až domov.
Ale chvalabohu v sobotu ráno už môj miláčik vstal usmiaty a aj ma vyprevadil do školy. Ani sa mi nechcelo do školy, ale išla som. Tak gazdovali len on a moja mama.
Ale večer ked sme boli spolu bolo super. Išli sme von a potom sme pozerali film. A dnes? Dnes tri filmy za sebou. A z toho jeden horor. Preboha. Už nikdy viac žiaden krvák.
Ale inak super víkend. Som rada, že ostal. Teraz už len čakám kedy napíše, že je doma.
Dúfam, že dalšie roky to pôjde lepšie a lepšie. Dúfam, že budeme spolu dlho. Aj on v to dúfa.

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  15. 4. 2012 23:16
Len dúfam že Vám to spolu dlho vydrží aj ti to prajem !!!
Napíš svoj komentár