Večer som si len tak lúštila sudoku v mojej internátnej izbe a zrazu som počula strašný hluk. Nechala som to tak, ale nemohla som sa sústrediť. Tak som sa išla pozrieť.
A čo nevidím? Oni tam majú párty.
Tak som zaklopala a chcela ich poprosiť, aby to stíšili. Otvorila mi moja kamarátka a hned ma vtiahla dnu. Nechcela som tam ísť, nebola som na to vhodne oblečená a čakala som, že sa mi všetci vysmejú.
Ako vždy. že som bifľoška.
Ale všetci sa tam zabávali a mňa si ani nevšimli. Bolo tam super. Samá hudba, tanec, zabáva, krik a pekný chalani. Jeden chalan s okuliarmi tam na mňa pozeral. Bol celkom zlatý..taký ako ja. Bifľoš.

A ten najkrajší prešiel okolo mňa. Ani si ma nevšimol. Išiel totiž za tou peknou blodínou, aby ho mohla obchytkávať. Moja nálada klesla. Všimla si to aj kamoška a už ma ťahala hore do izby. Vraj ma premení na sexicu.
Vravím jej ,,to sa ti nepodarí", ale ona si moje reči nevšímala. Dala mi dole rovnátka, okuliare vymenila za šošovky, na sebe som mala minisukňu a tričko. Vlasy som mala tiež krásne. Ani som sa nespoznala v tom zrkadle. Nemohla som uveriť, že som kráčala tými schodmi a bola som ako vymenená. Chlapec s okuliarmi na mňa tiež pozrel a onemel.
A ten krásavec sa hned odlepil od blondíny a prišiel ku mne. Vraj či mu nechcem ohmatať brucho. Tak som to spravila. Ved taká príležitosť sa mi nestáva denne.
Zabáva bola super. S kamarátkou sme si zatancovali, zakričali a všetkým som sa páčila. Potom po vypití pár pohárikov som ich pozvala k sebe do izby. Ako vravím, bola som trošku pripitá. Nechápala som ako sa tam všetci zmestili. Ale asi mám takú veľkú izbu. Ešteže som tam nemala spolubývajúce.

Ten krásavec sa ma snažil obchytkávať a ja som to nechcela. Zakročil teda ten chalan s okuliarmi. Jednu mu strelil a on padol na posteľ. Bola som z toho zhrozená ale na druhej strane mi to lichotilo. Mala som pocit, ako keby som sa zamilovala. A už som si predstavovala, že on je môj princ.
Ráno som sa zobudila s jeho okuliarmi a neporiadkom v izbe. Až na nete som zistila, čo sa u mňa stalo. Bola som z toho nešťastná. Ved to nie som ani ja? Alebo?


(Nič z tohto príbehu nie je pravda. Len ma napadol blog, ked som videla videoklip od Katy Perry.)

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár