Práve som mala moju ojedinelú chvilku, kedy rozmýšlam. A keď výnimočne rozmýšlam, tak zas o totálnych kravinách.Áno, o ufónoch. Ja viem že nie je normálne písať blogy o ufónoch, ale nejak sa tak nudím a ani si nemám s kým písať, lebo Kiko išiel jesť :o)

No tak sem píšem stupidné blogy. Ešte som sa nedostala k pointe. UFÓNI. Presne tak. No, tak som zase raz myslela na chujoviny a myslela som na malých zelených trojokých ufónov. Ale nemusia byť zelený. Možno majú ako ľudia nejaké rasy. Niektorí majú tri oči, niektorí jedno niektorí sú slizkí a niektorí suchí xD, niektorí sú zelení, iní zas modrí, alebo siví :o)


Keď raz budem veľká xD tak budem letieť do vesmíru. A tam určite uvidím ufóna. Som si tým istá. Na 100 percent ho uvidím. Som o tom presvedčená. Asi by som najviac chcela vidieť zeleného s jedným okom, lebo ten je asi najkrajší. Možno sa doňho zaľúbim a budeme mať malých zkrížených ufóno-ľudí. Asi štvorčatá. Jeden sa bude volať po mne -Mirka- potom ďalší bude po ockovi xD a tí dvaja ostatní budú Jogobella xD a štvrtý bude Panasonic. A potom si ešte adoptujem černoška aby neboli všetky deti zelené. Budeme žiť vo vesmíre a na prázdniny a cez výkendy budeme chodiť na Zem. Kúpime si dvoch psov. Jeden bude zelený a druhý bude normálny-pozemský. Ale budeme mu musieť ušiť skafander. No čo už. Nejak to už vyriešime.


Dúfam, že sa mi tento sen splní a budem mať s mr. Ufónom pekný, zelený život...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
m@trixx  23. 1. 2009 19:45
LOOOOOOOOOOOL ROOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFLLLLLLLLLL xDDDDDDDDDDDDDDD


a možno ti bonaqua ulahčí cestu a ty dáš životu novy rozmer xDDDDDDDDDDDDDDDD
 fotka
bobecheq  23. 1. 2009 19:52
Nom.. na tom princípe to malo byť xD
 fotka
kepstik  29. 1. 2009 18:20
aj ja Cen Uhóna!... ( s 3 očkami)

a mna do toho vesmiru nezoberies? xxs...budeme susedky

a ja Cen bývať na maličkej Plávéte ktorá sa bude volať Šuk! alebo Šukovice ...a ja tam budem mať ešte aj pozemskú lásku ale on bude môcť byť bez skafandra lebo ja ho tiež nebudem potrebovať a keď bude soo mnou Šukať tak sa preorientuje tiež na Unóha...ale fialového a ešte tam chcem aj tvoju rybičku s akné ...a Rikšlosaa! (imriška si de zabudla? )
 fotka
bobecheq  30. 1. 2009 09:09
Juuj... jasne že aj Imriška, Rikuška a moju rybu. Inak tá ryba ešte žije!!! A susedky budeme a na zemi budeme mať aj ten ostrov kam budeme chodit cez víkendy na prázdniny. Dolinu nad Šukom. A ufóni nepotrebujú skafandre... ale ty asi ano... ale možno by sa to dalo vyriešiť Už sa teším
Napíš svoj komentár