Bol krásny, letný, teplý večer, Tom sa prechádzal po lesíku blízko mesta a rozmýšľal o živote. Rozmýšľal o Kate – o jeho láske. Ľahol si na trávu a pozeral na oblaky, a sníval. Tuuutuu-tuutuu zo sna ho vyrušil pípajúci mobil. Je to SMS-ka od jeho milovanej Kate : „Milujem ťa chrobáčik! “ Tom sa začervenal a potešil. Táto SMS-ka bola znamením, pomyslel si a bežal pre Kate domov, aby si spolu užili krásny večer. Už je pred jej barákom – typický mestský barák, plný hluku a jačiacich detí , hrajúcich sa na neďalekom pieskovisku.
Zazvoniť je príliš jednoduché povedal si a napísal jej SMS-ku s textom : „ otvor okno, čaká ťa prekvapko“ Po chvíli sa pomaly otváral oblok a vykukla z neho blonďavá hlava so širokým úsmevom. Zakývala mu a poslala pusu. Okno sa zatvorilo, Tom vedel, že sa išla obliecť. Za pár minút vyšla Kate, bola nádherná, hoc mala na sebe len staré zošúchané rifle a pásikavé tričko. Bol z nej očarený, prišla k nemu pobozkala ho na líce a pozdravila ho: „ čau zlato“. Tom nepovedal ani slovo len ju vášnivo pobozkal.
Vydali sa spolu ruka v ruke do lesíka. Kate veselo štebotala a Tom ju s nadšením počúval. Len pre seba si hovoril, že Kate musí byť aniel! Prišli do lesíka, už sa úplne zotmelo , bolo vidieť hviezdy. Sadli si na trávu, Tom ju chytili okolo ramien a dívali sa na hviezdy. Nič nehovorili, len nemo pozerali na hviezdy a boli k sebe pritisnutí.
„Hovoril som ti už Kate ako veľmi ťa milujem? “ Kate naňho len pozrela a sladko sa usmiala. Začalo byť dusno a onedlho sa rozpršalo. Dvojici dážď akoby sadol, veď bol to príjemný dážď. Tom sa zrazu obrátil ku Kate a pobozkal ju tak vášnivo ako ešte nikdy, Kate sa nebránila, oddala sa tomu krásnemu pocitu, obaja chceli aby sa táto chvíľa nikdy neskončila.
Tom nechcel ostať len pri bozkávaní, veď chodia spolu pol roka ešte nič nebolo, on by aj chcel, ale Kate... stále hovorila, že príde ten pravý čas. Tom bol trpezlivý, lebo ju veľmi miloval. Ale teraz cítil, že toto je ten správny čas. Vášnivo ju bozkával a rukou sa jej dostal pod tričko. O chvíľu boli ich veci pohádzané okolo nich a na ich nahé telá padali kvapky dažďa. Kate si ľahla a Tom sa do nej pomaly dostával, bol nežný. Vyzerali, akoby splynuli v jedno. Bolo to nádherné.
Prestalo pršať. So skončením dažďa ako keby sa milovanie skončilo. Mlčky sa obliekli a bozkávali sa ďalej. Nedokázali prestať, nedokázali sa jeden od druhého odtrhnúť. Na Kate doľahla únava. Tom ju nežne uložil na trávu, ľahol si vedľa nej a zľahka ju objal. Zašepkal: „spi sladko princeznička“ a zavrel oči...
Skoro ráno Kate vstala a utekala domov, ponáhľala sa, aby ju mama nezabila. Keď prišla domov všetci ešte spali a tak si zhlboka vydýchla. Obliekla si pyžamo a šuchla sa do postele. Nespala. Rozmýšľala, čo sa stalo a usmievala sa. Spomenula si, že od Toma odišla bez lúčenia. Tak mu napísala SMS-ku.
„Ahoj chrobáčik, musela som ísť domov, aby naši nič nezistili. Dnešná noc bola čarovná a prenádherná. Veľmi ťa milujem a som rada, že som mohla s tebou zažiť moje poprvé.“
Tom ešte spal, keď zrazu tuuuuutuuu zapípal mobil. Otvoril oči a so strachom sa postavil na nohy, keď vedľa seba nenašiel ležať Kate. Myslel si, že sa mu tá noc len snívala. Potom si spomenul, že sa vlastne zobudil na zvonenie mobilu. Keď si prečítal SMS bol šťastný, lebo vedel, že to nebol iba sen.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
zuzulka98711  20. 6. 2009 22:28
Pekný príbeh
 fotka
yolis  21. 6. 2009 00:52
Ono tie mená vedia niekedy ale sakra pokaziť všetko.
 fotka
anjelik4195  21. 6. 2009 11:04
prečo Tom a Kate?? ..tam nepasujú vôbeec

ale inak pekné )
 fotka
biggsister  21. 6. 2009 12:42
wa neviem...dakujem ze sa vam to paci, moj prvy pribeh..heh budem sa snazit zlepsit
Napíš svoj komentár