Sedela som urazená v mojej izbe. Robin sa zase naštval. Vraj sa mám ovládať a nevolať beast Boya Beezie. Och je ku mne taký hrubý! Keby som len nebola jeho sestra...Určite by to nepovedal. Veď som ani nič nespravila. Proste som sa Beezieho zastala. No a čo. Nenávidí keď mu protirečím. Správa sa totálne nechápavo. Áno, Beezie sa mi páči. A to sa nepáči Robinovi. Akoby mi záležalo na tom čo si myslí. Veď on všade chodí so Starfire tak netuším v čom vidí problém...

Zrazu niekto zaklopal na dvere. Pootočila som hlavu smerom k dverám a rýchlo som si utrela slzy do plášťa. "Áno? " dvere sa otvorili a dnu vošiel Beezie. Smutne som sa na neho pozerala. Sadol si ku mne na zem a objal ma jednou rukou. Položila som si hlavu na neho a on sa na mňa prekvapene pozeral. "Ty si plakala? " spýtal sa. "Nie." povedala som rýchlo ale na mojom hlase to bolo výrazne počuť. Cítila som na hlave jeho pohľad a tak som vybuchla. "Robin sa ku mne správa hrozne! Vadí mu že sa ťa zastávam a vraj ti nemám dávať prezývky...Cyborg ťa volá BB a to mu vôbec nevadí! Akoby on všade nevláčil Starfire! Keby som nebola jeho sestra tak by sa tak ku mne nechoval... " "Ja viem...Z jeho nie veľmi milých pohľadov som pochopil, že sa mu veľmi nepáči že chodím s jeho sestrou." "Ach je strašný chová sa ako mama ale ja už nemám 5 rokov! " "ja viem..." povedal beezie a ľahol si na dlážku, tak že mal ruky za hlavou. "Veď jeho to prejde." "Dúfam..." povedala som, keď som si ku nemu ľahla.

Ráno ma zobudil Robin. Ležala som na zemi a na sebe som mala deku. Beezie... "Mrzí ma, čo som ti včera povedal." začl Robin, keď som si sadla. Nepozerala som sa na neho ale na dlážku a počúvala som čo povie. "Vlastne ja sa chovám takisto...so Star. Tak mi to prosím prepáč." povedal a vstal. "Mimochodom beast Boy varí raňajky. Máš rada tofu, nie? " spýtal sa a odišiel. och je strašne vypočítavý. Dobre vie že milujem tofu. Vlastne ma to naučil Beezie. Je vegetarián. Samozrejme. A ja tiež. Veď keby som jedla mäso, bolo by to ako jesť Beezieho. V podstate Beezie je zviera. Napoly, keď sa na zviera premieňa.

Vstala som a odišla do kuchyne. Vôňa tofu ma sprevádzala.Sadla som si a sledovala ako Beezie (mimochodom v bielej kuchárskej čapici) naberal jedlo. cyborg sa ako vždy hneď do jedla pustil. Ale potom zo seba vidal zvuk, akoby šiel vracať. "To nie sú naozajstné vajíčka! Je to tofu! " povedal a rýchlo sa napil mlieka, ktoré následne nato vyprskol. "A toto nie je naozajstné mlieko! " Vykríkol. Zasmiala som sa a somnou aj Raven Star a Robin. Mám úžasných priateľov, pomyslela som si.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár