Rano som sa zobudila s pocitom ze asi budem zvracat. Dobre to mozno nie je najvhodnejsi zaciatok ale tak co, je to pravda, ak Vas to odradilo nemusite pokracovat, ak sa chcete dozvediet nieco viac o sexualnej afere v nasej rodine kludne citajte dalej.

No takze, k tomu dnesnemu ranu, daviaci reflex som uspesne potlacila(toto sa opakuje uz treti den, to tie hnusne skarede fasisticke antibiotika ktore aj tak vobec nezaberaju). Kedze som sa pred tyzdnom velmi uporne snazila ochoriet a nevyslo to, teraz to pre istotu prislo uplne necakane a nechcene. Ale nevadii vsetko mam pod kontrolou.

V utorok som sa po tyzdni konecne dostala do skoly, velmi sa mi nechcelo ale nelutovala som, lebo cestou do nej sa autobus dvakrat pokazil co bolo podla mojho skromneho nazoru strasne vzrusujuce vzhladom na to,ze jedina vzrusujuca vec, ktora sa mi za posledny tyzden co som bola doma stala bolo ze nam prisli odmerat teplu a studenu vodu.

Dozvedela som sa ale velmi zaujimave pikosky ako napriklad ze nas profesor, ktory pocas celeho svojho posobenia na skole posobil ako gay sa nakoniec ukazal ako hrdy BI, to tu vsak radsej nebudem dalej rozoberat lebo ak sa k tomuto dostane tak... ma mozno zBIje alebo spravi nieco podobne krute.

Po vydatnom obede(tymto pozravujem nasu pani kucharku Velkotonaznu ktora zakazdym, ked sa na nu usmejem, flochne mi na tanier obed s tym najvacsim vyrazom znechutenia ktory sa asi naucila bud niekde v telke alebo v armade, neviem) som mala ist vyzdvihnut zo skolky 5-rocnu sesternicu Gabiku. Niekedy po nu chodim lebo to je nedaleko nasej skoly a mam to po ceste, tak ju vezmem k nam, ked jej rodicia nestihaju z prace.

Gabika je take svojske dieta, co ma stale potrebu rozpravat voloviny bez ohladu na to, ze su to... voloviny. Nedavno na rodinnej oslave povedala nasmu 76-rocnemu staremu otcovi ze ked neprestane fajcit tak zomrie uz ako 40-rocny.

Tak som ju teda vyzdvihla. Ked ma zbadala vyzerala byt dost nadsena, co ma ale, neviem preco, velmi netesilo. Lenze to jej nebranilo aby sa mi vrha okolo noh(vyssie nedosiahne) a tak ma stisla az som skoro spadla. Od autobusovej zastavky to mame asi takych 15 minut pomalej chodze, kym dojdeme domov. Za tych 15 minut som sa dozvedela take veci...

-ze Zuzka v skutocnosti vobec nema rada Vanessu, len sa tvari aby jej poziciavala hracky
-ze Gabika ked vyrastie bude mat za muza toho lekara z Ordinacie v ruzovej zahrade a 4 deti z coho jedny dvojicky ktorych mena si uz nepamatam
-ze dazdovky byvaju pod chodnikom a panbozko ich nuti vyjst vonku po dazdi lebo su strasne skarede tak aby sme ich mohli pekne posliapat(co mi aj nazorne predviedla)
-ze ked budem jest viacej ovocia a zeleniny tak raz mozno budem taka velka ako ona(Gabika)
-ze ked prideme domov tak jej poziciam svoje saty
Na to som jej povedala ze nepoziciam lebo jej budu velke. Nato sa na mna urazila a rekordnych cca 20 sekund bola ticho. Potom povedala(asi mi to chcela vratit):
„A ja som dnes mala sex.“
Super. Este aj moja 5-rocna sesternica sa ma lepsie nez ja.
„No vidis, a s kym?“
Nic ine som sa spytat nemohla, pretoze Gabika v skutocnosti nevie co to sex je, len to slovo rada pouziva lebo si mysli ze tym sokuje druhych ludi.
„So Zuzkou.“povedala sklamane ked si vsimla ze ma tym neohurila.
„A teraz mi kup cukriky!“
„Nekupim, doma mame cukriky.“
"Ale vy nemate take ake ja chcem!“
„A ake chces?“
„Ti ukazem ked mi kupis...“
Hadka pokracovala az kym som ju takmer nedohnala k slzam, tak som jej tie cukriky kupila a zistila som, ze Gabika je zivy dokaz toho ze asi nebudem mat deti lebo by som ich povrazdila.

 Denník
Komentuj
 fotka
fylo  11. 4. 2008 15:35
no vidíš, koľko užitočných informácií si sa dozvedela
 fotka
d170  11. 4. 2008 17:04
Ami ja nechcem, mať deti, lebo tiež sa bojím, že by som na ne nemala nervy a niečo by som im asi urobila.
 fotka
dudri  13. 4. 2008 08:05
Juuu to muselo byt vrzuso dobrodruzo ked vam tu vodu merali! Ku nam uz pekne dlho nedosli...

Seks sa na nas vali zo vsetkych stran

A jasne, tvoj profesor neviem coho(zabudla si to podotknut), je urcite tu na birdz zaregistrovany a je to krugondrej
 fotka
fararka  17. 4. 2008 17:02
Tak tento blog ma zabil

Som sa dobre nasmiala

Inak nadpis tvojho blogu používam ako výhovorku asi 2 roky, keď sa ma niekto spýta, že kedy chcem mať deti, koľko a podobné pre mň odpudzujúce veci.. Deti ble, psy rulez!
 fotka
angel...  17. 4. 2008 17:50
booze loool
Napíš svoj komentár