Fíha, to sú, ale krásne tapety, ale prečo má väčšina ľudí na ploche zázráčnú ikonu menom Minecraft. Nieje veľa hier o ktorých by som nepočul, ale táto mi naozaj nič nehovorila. A hneď Google a sťahovači už vedia ako ďalej.

Prvé zapnutie a a a a..... NIČ Najprv som usel počkať na stiahnutie dát a potom singleplayer a BUM.... zase NIČ. Takto ma ešte žiadna hra nenechala v rozpakoch, grafika kockatá a aj tak nádherná, herný systém zo začiatku nepochopený A tak som si ihneď stiahol addon SPC a začal stavať dom a záhradu a lenošil... Teda vlastne nie, meč do ruky a hor sa na príšery a v pamäti stále ten zázračný príkaz /health max

Idem von a hovorím, vy určite musíte poznať hru Minecraft, viete aká to he haluz Reakcia: To čo za trapošina??? Tak som si ja ten Minecraft hral sám, až naraz do mňa zavítal kamarát a mal so spustený minecraft. Ďalšiu hodinu som ho nevedel dostať od počítača, nakoniec odišiel, ale pohrozil, že mu nemám vymazávať jeho domček Nakoniec musí môj chudák kamarát platiť svojmu bratovi, za to, že ho pustí za počítač, aj keď tam má byť on (viete ako to chodí keď chcú byť 2 bratia za jedným počítačom).

Potom sa chytil aj môj druhý kamarát. Ten si nainštaloval minecraft len tak lebo nemal čo robiť a ja som mu poradil hru. Potom sa chytil ďalší kamarát. Minule som sa ho pýtal ako sa mu tam darí, a on že už vá pec aj crafting table a, že už ma celkom peknú baňu. Čože to máš? To existuje aj niečo také ako pec??? Zistil som, že minecraft sa dá hrať aj bez cheatov (aké náhle zistenie

A tak odvtedy hrám mineaft (a aj všetky ostatné hry...) bez cheatov. Aktuálne sa stretávam s kamarátom raz za čas pod bytovkou v bare na kofči a vždy si na notebookoch porovnávame mapy. A čo je na tom najhoršie, on má vždy lepšie Aktuálne hrám minecraft aj s nejakými addonmi, napríklad Portal addon (mimochodom aj hra Portal a Portal 2 stojí za vyskúšanie), Aether, rope addon atď.

Tak čo, aj Vás pohltila závislosť menom Minecraft? A ak áno, hráte ju na nhotebooku, či počítači a aké addony používate?

P.S Svoje poznámky napíšte do komentov a tý, čo nevedia čo je to Minecraft, tak to vyskúšajte, určite neoľutujete

 Blog
Komentuj
 fotka
tragicgirl  8. 8. 2011 09:08
Aj moji spolužiaci sa tak zázračne chytili, že najprv len jeden, ostatným to bolo na smiech. A nakoniec všetci. Strašné. Mňa také vecičky neberú .
 fotka
betacheer  8. 8. 2011 09:19
Len sa neboj, len sa neboj, aj na teba príde
 fotka
klidopido  8. 8. 2011 09:55
Niekedy si myslím, že som odolný voči silnému chyteniu sa na hru. n_n never mind.



No jo Minecraft nie som v tom až po uši, ale zase má to dobrú hrateľnosť, takže good no jo ale som na iné hry ... a už som to nemal zapnuté dlho ... teda aj tak radšej skôr tvorím somariny
Napíš svoj komentár