Na vztah treba vzdy dvoch, to je jedno verejne tajomstvo. Jeden z mojich prvych vztahov sa zacal este ked i internet sa batolil v plienkach( davaju sa i bitom plienky kym nedosiahnu do vyssieho levela?).

A vsetko na nom zmenil parok. Neverili by ste aku zmenu dokaze vytvorit par centrimetrov. Tych par centrumetrov mi nedovolilo sa hart s autickami, chodit na karate a hrat futbal ci hokej. Ako kompenzacia prisiel balet , kraslobruslenie a dlhy copik vystriedal moj oblubeny chalansky uces.

Cas siel dalej, druheho ucastnika svojho vztahu som bud vobec nevidela, alebo bol ponoreny do starych vesternoviek s octanovou mastou na nohe.

Po case mi doslo, ze ma sice nepodvadza s inymi detmi ale padol do ruk vnadnej sireny. Doma totiz mal len dvojite neparkove potomstvo a jeho parkoidny gen sa chcel sirit ( vdaka bohu mu to nevyslo.)

Napriek jeho nepritomnosti sa mu ale podarilo nieco za co by si mozno vysluzil i ocenenie. Od mojho dvojciferneho jednotkoveho veku som sa stala platnym ucastnikom spolocnosti ako samostatny tvor so svojim nazorom a neochvejnou vierou ze vsetko bude lepsie.
Sice som netratila vlastne nazory, a moje spektrum pohladu sa zo dna na den zvetsuje no moja dobra viera akosik umiera z nedostatku centrimetrov.

Moj neparkovi surodenec nasiel sposob ako sa vtesnat, parkovladnocovi do priazne za ucelom profity. neverila som ze i zive organizmi dokazu napodobnit papagajov ci ine inteligentne zvieratka a spravit vsetko napriklad pre piskot ci suchar. ( o tom ze to ide opacne som bola oboznamena uz davo.)

Neparkovi surodenec si nasiel parkoveho partnera. asi podla hesla: Ak parok nemas zozen si ho!
Kedze parok k parku sada, a parkovladca nasiel svoj vytuzeny parok( ano i napriek faktu ze na jeho genetickom kode nenesie ziadnu zasluhu), zacal byt prebytok potomkov. Najjednoduchsim sposobom ako zachovat si parok bolo vyskrtnut neparkonosne bez barkoidnej polovicky, zo zoznamu i tak uz pre neparkonoscu nepriazniveho. ( moju hubatu malickost)

neparkoidny surodenec s parkoidnou polovickou ma v tuzbe zachovania priazne parkovladcu , zaradili do skatulky, neparkoidnej skodnej. To znamena ze parkovladca a jeho dopriazne vlezci vedia o mne viac ako ja, dokonca i com urobila a ja o tom neviem. ( ze by som bola namesacna?)
V spise parkovladcu by ste o mne nasli mnoho mojich vlastnosti ( pozerala som sa tam a niektore slova som zacula len v neprijemnych rozhovoroch podgurazenych ludi na svadobnej hosti na margo maleho objemu flase.)

Parkovladca ma vydedil, a zanechal mi velkoryse nic, s opodstatnenim, ze uz do mna toho investoval dost, a svoje investicie bude radsej smerovat do parkoidne perspektivnej buducnosti papagajov.

A dostavam sa teda k bodu parkoveho sirotka. Moj prvy vztah s parkovladnom zlyhal na plnej ciare a preto vyhlasujem na novy konkurz parkovladcu, co si ma osvoji, i napriek mojmu spisu pochadzajucemu zo zdrojov jedna babka povedala.


Konkurzu na parkovladcu sa moze zuastnit kazdy, formou aku uzna za vhodne..

Tesim sa na Vás
neparkoidna sirota

 Blog
Komentuj
 fotka
campino  10. 7. 2015 21:06
Skoda tych preklepov. Inak skvele pomenovania
A ehm..neparkovladkyna nie je?
Musis usit dajaku pliagu na parkoidneho parazita,
Napíš svoj komentár