Dovolte aby som vám predstavila moju rodinku.

myslim si ze normálnejšej rodinny v celom nasom kralovstve niet.(tak to aspoň tvrdí moj radca)

Najstarsieho clena mojej rodiny tvori moja milovana prababicka Eldegarda.Je velmi mila a mam ju rada, aj napriek jej nepeknemu zlozvyku. Viete ono moja prababicka po smrti svojo manzela (ale mam podozrenie ze aj pocas jeho zivota), zacala navstevovat castejsie nedaleku viechu. Raz ked ma pre nu poslali som ju tam nasla uplne na mol ako sa valala po nejakom sedliakovi. nebolo by to take zle, az na to ze babka pre kazdodenu temer otravu alkoholom, alebo ako to ona nazyvala-posedienie s priatelmmi, spravi vsetko. Ked jej uz hrad nestrpel tie uzasne velke vydavky na vecerne ,,posedenie s priatelmi,, zacala chotit domov az skoro rano. podozriavam ju ze sa stala jednou s tych lahkych zien. Ale neviem to isto.

Tak a potom tu je moj dedko, ako velmi mlady sa ozenil s princeznou s vedlajsieho kralovstva. O dedovi sa neda povedat ani pol skaredeho slova. Najvetsou zaujimavostou u neho bolo snad len to ze do kazdeho jedla si musl dat najmenej kilo cukru. Ci ste spravili vyborny gulas, spekacky s horcicou, krevety na masle, alebo palacinky s karamelom. Vsade potreboval navyse cukor.
mno a jehp zena to nezniesla, raz ho zatvorila do tovarne na vyrobu cukru a ta zahadne a dva dni na to skrachovala.

A teraz prichadza na rad moj tatino. Bohuzial po velkom vybuchu v jeho laboratoriu som ho uz nevidela, popravde nikto ho nevidel. Mal totiz velky sen ze vynajdst elixir, po ktorom by bol clovek neviditelny, nepocutelny , a temer nehmatatelny.Aby mohol chodit do kuchine kradnut susene slivky, ktore mu jeho mama zakazovala jest.Lebo sa ich bala.

Tatino si zobral za zenu (este ked bol viditelny) prvu prababkinu spolupracovnicku, lebo ako ona hovorila. Ocovi by nik iny nedal.


S tohoto zvlastneho zvazku som vznikla ja.

 Blog
Komentuj
 fotka
zabeus  13. 1. 2008 22:48
Skvely napad.

Davaj vsak pozor na vety typu "tesim sa na ne velmi" , myslim , ze esteticky by ovela lepsie posobilo "velmi sa na ne tesim" - tot moj skromny nazor , len pozor kam davas spojky a aky sled slov vo vete das.

Inak je to vyborne.
 fotka
plejada  15. 1. 2008 14:18
hm, tak to preto zatvorili cukrovar v šuranoch!!
 fotka
plejada  15. 1. 2008 21:00
podla mna je to dosť dobre
Napíš svoj komentár