Uz od davna sa k moci dostavaju ludia, co maju schopne retoricke schopnosti a lacnost po moci. Takto ludstvo do pustilo, alebo lepsie povedane dalo sa prehovorit na despotov ako Hitler, musoliny, stalin, nero kaligula........
Mozem povedat s cistym svedomim, ze keby som bola postavila, moju mamu do ringu s lubovolným po moci dychtičom. Tak by pomoci dychtič nedopadol stastne. Moja mam ma niekolko neuveritelnych schopnosti: a) nedokaze pocuvat, ci uz trepocete logicky alebo z cesty (cize ju nedokazete prehovorit ba ani obmekcit), b)argumenty mojej mamy zabudli logiku niekde v historii myslienok, a tak sa riadi heslom:Ze cim viac krat to za sebou povie, tym viac ludi o tom presvedci.(moja mama mala byt hokejistom, ty tiez opakuju to iste za sebou. c) Moja mama dokaze najst hoc len pomyslnu cmuhu, spinku, na prave vydrhnutom kuse nabytka a zacne o tom nenavistne prehlasovat ze je tam spina ako hnoj. Nebude spokojna pokial sa nebude mat nad koho postavit a koho dirigovat ako to umyvat(samozrejme pocas toho sa dozviete eyste mnoho explozivnych slov.
A co je najhorsie ked je bezbranna vytasi z vetou:JA SOM MATKA A TY MUSIS POCUVAT, SI NIZSIE AKO JA, JA MAM PRAVO NA VSETKO TY NA NIC.
Nemusite s takym to tvorom bojovat, s nim sa totiz neda ani zit.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár