Citala som clanok o generacii zien ,, SEX V MESTE,,. Preco prave toto pomenovanie si zasluzila tato genberacia zien , mozem len hadat. Podla clanku ale typujem ze 4 nesputane zeny co sa snazili byt stastne a uspesne, boli asi moc sebeckea inspirovali celu generaciu.
Co je na tom byt stastna?
Preco tieto zeny ostavaju samy?
Preco by mali byt vo vztahu co ich nenaplna a su nestastne??
Ved ked sa citim vo vztahu sama a nestastna, tak s tym nieco spravim, skusim naplnit ten vypity pohar, a ked sa mi to nepodari vyjdem na lov stastia. Predsa chlapi nemozu ovplivnit moj status stastia. A zodpovedne prehlasujem ze budem radsej sama po cely zivot a stastna ako blcha, ako keby som mala byt v sufliku nejakeho chlapa a cely zivot sa starat o jeho ponozky a kazdy vecer vlhcit svoj vankus slzami.
Podla mna je to skor odvaha od niekoho odist od tej istoty, a nechat sa unasat vlastnou volou. Riskovat samotu. Ale ved laska kvitne v kazdom veku nie??
Tak si na tu potvorku pockam, a dovtedy budem prezivat nekonecne randenia a uvolnene hormony. Nik v mojom zivote nemusi byt posledny. A ked predsa zakopnem o princa co ma nikdy nepusti za dobrodruzstvom milostneho zivota , tak som predsa o vela neprisla, len ziskala.

 Blog
Komentuj
 fotka
vitaa  10. 4. 2013 10:41
lol

to pises ako o sebe ako jednej nich? lebo presne si z tej generacie..konkretne samantha
Napíš svoj komentár