Pred nejakou dobou sa konal školský výlet našej triedy, na ktorom (ako na každej poriadnej akcii) nesmelo chýbať ani šampáňo (detské). To padlo hneď prvý večer a fľašu od neho som vzala domov – jdenak preto, že ma fascinovala tá infantilná etiketa, jednak preto, že sa nezmestila do koša.

No a akurát včera som si spomenula že tá fľaša sa ešte stále nachádza v prítmí špajze môjho bydla. Okamžite ma prepadol záchvat tvorivosti a tak som sa rozhodla, že ju nejak zatraktívnim. A to konkrétne tak, že ju naondím farbami na sklo. Oranžovou a zelenou. Ale vzhľadom k tomu, že tie farby už majú svoje roky, boli mierne nehomogénne a miestami stvrdnuté, preto to nešlo len tak ľahko stlačiť. No ale keď si niečo silák Bebet zaumieni, tak sa len tak ľahko nevzdá! Takže som z celej sily stlačila tubu s oranžovou farbou...
A ako to celé dopadlo?

Explóziu onej nádoby, vyprsknutím farby a následným okydaním celej izby vrátane celého stola, sestriných prudko luxusných šiat, ktoré mala na promóciu a mojej osoby.

A čo z toho celého vyplýva? NIKDY NENECHÁVAJTE SESTRINE PROMOČNÉ ŠATY V BLÍZKOSTI SEBA, KEĎ MAJSTRUJETE S VÝBUŠNÝMI FARBAMI INAK BUDETE ROVNAKO HLÚPI AKO BEBET !!!

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
inkheart  1. 7. 2008 14:25
Fúha Dúfam, že ťa sestra nezabila príliš brutálne Ale hlavne, že si kreatívna...
 fotka
zyxush  1. 7. 2008 15:14
nechcela by som byt na tvojom mieste
 fotka
depropex  1. 7. 2008 15:35
chudiatko to ja som dodrbkal ocovu vzduchovku... ked na to pride tak som dead a ty si prezila sestru potom ?
 fotka
sabinkaa  2. 7. 2008 15:07
ako to skoncilo s tymi satami?
 fotka
alchemille  2. 7. 2008 19:42
Cat musela mať radosť
 fotka
matus33  2. 7. 2008 21:18
Stane sa Ja som zase pre zmenu ďen po prerábaní izby vyvalil skriňu pričom som doškriabal novú podlahu a odbil dobrý kus steny. (práve namaľovanej



Dúfam že sestra príliš nevyvádzala
 fotka
matusha  31. 7. 2008 18:56
mne sa stalo to iste s farbou na sklo, s ciernou nastastie neboli v blizkosti ziadne saty
 fotka
antifunebracka  6. 2. 2011 20:48
nie si hlupa, len nesikovna☺
Napíš svoj komentár