Po dlhom vážnom blogu som dostal chuť na niečo kratšie a akože vtipné , tak prečo nezhodnotiť život na Átriákoch po 3 mesiacoch ?

Už len to , že tento blog píšem o 6 ráno je znamenie , že Atriáky na mňa zapôsobili v mnohých smeroch , mám rozporuplné pocity a neviem rozlíšiť či na mňa pôsobili negatívne a či pozitívne . Ako darček som si na vianoce domov priniesol obrátený biorytmus , viete , na Atriákoch je nočný kľud tramdadadá - nikdy . A možno aj neskôr ... Kedže máme tak hrubé steny , až som sa pri pribíjaní ukra teda požičaného plagátu z jedného nemenovaného baru takmer prebil do vedľajšej izby , počuť všetko . Tým myslím aj to keď si niekto natiera na chleba maslo alebo otvára plechovku s pivom , čo je tá pravdepodobnejšia situácia , kedže vedľa bývajú geografi . Na chodbe to vačšinou žije ! A moja izba sa nachádza priamo medzi dvoma živlami , na jednej strane chodby je klub 31 kde si zvyknú spievať o Ježišovi , čím hlasnejšie tým lepšie , tak aby ich počul aj keby si umýval vlasy , na druhej strane im sekundujú moslimovia , ktorí tu behajú v kostýmoch rytierov a snažia sa kresťanské pesničky prehlušiť spleťou pazvukou . Medzi skill si ale môžem zapísať , že už dokážem zaspať za akéjkoľvek situácie .

Sbskári na náš blok a našťastie ani môj blog nechodia , asi sa ho boja , na Géčku , aspoň našom poschodí , si môžte robiť čo len chcete ... to zahŕňa všetko možné od párty ktoré trvajú celú noc , behania nahých ľudí , striekania vody na celú chodbu , obhadzovania sa starými koláčmi až po fajčenie vodnej priamo na chodbe . Myslím , že sme zabudnutý blok a bezpečnosť nás nemá na mape . Nikto nebonzuje , však sú tu len prírodovedci a moslimovia , jední aj druhí majú všetko úplne ...

Asi som bol veľmi dobrý , lebo som dostal geniálnych spolubývajúcich . Teda aspoň ten jeden , lebo druhého som videl 4 krát v živote a to som vačšinou nebol pri sebe . Poznáme rôzne kategótie spolubývajúcich , tento by sa mohol zaradiť do kategórie duch , ktorého takmer nikdy nikto nevidel , ale prespávajú tu ľudia ktorí pre neho robia ... tak sme tu už mali požiarnika a pár horolezcov a dredáča , ktorý spával na zemi a nechtiac sme mu po tme dostúpali tie pekné dredy .

Týmto by sme mohli premostiť na štatistiky využitia izby , napriek tomu , že môj druhý spolubývajúci , nazvyme ho Kasper , spal na izbe 4 krát , jeho posteľ nebola takmer nikdy voľná . Atriáky mali totiž to geniálny systém zachytávania ľudí na čierno a to taký že by sa sem dostal aj niekto kto nechcel a len sa stratil . Za tie 3 mesiace u nás na čierno prespalo vyše 30 ľudí a cez izbu prešlo vyše 200 , pričom každý nám niečo dal , čo bolo príjemné . Rekord bol ked na zemi spalo 8 ľudí na čierno a niekto zhodnotil , že to tam vyzerá ako v trestaneckom tábore .

Ak by som sa mal vyjadriť k technickému stavu , haháá aký technický stav ? Naše záchody fungujú podľa akéhosi algorytmu , pričom v jeden moment funguje iba 1 zo 4 a aj ten má limit asi 4 hovn* za hodinu . Do sprchy chodíme zásadne obutý , po dlážke sa šíria rôzne usadeniny , vyzerá to ako starý segedínsky guláš , a tak ked ideme do sprchy vravíme , že ideme pozrieť segedína Arpáda áá ach áno , sprcha je len jedna pre asi hmmm 20 izbieb . Internet funguje od 3 ráno do 10 ráno , teda v najzvyčajnejších hodinách , večer ide takým štýlom , že si na youtube dám načítať jednu pieseň a mám ju na celý večer . Zo zásuviek sa nám dymí a tak máte k piesni aj pravé efekty !

Napriek tomu Átriáky milujem a cítim sa tu úžasne , je to čistý punk .

 Blog
Komentuj
 fotka
samanthamm  30. 12. 2011 15:35
blaváci majú átriáky, nitrania majú hospodár
 fotka
baggy  30. 12. 2011 15:40
@samanthamm možno ale veľkosťou sa im určite nevyrovná
 fotka
jana2710  31. 12. 2011 00:47
dobre som sa teda nasmiala
 fotka
etelnair  31. 12. 2011 00:52
o______O uplne jebnuta vec tie intraky, do tyzdna by som tam niekomu asi rozbil hlavu a isiel domov a radsej pekne dochadzal
 fotka
baggy  31. 12. 2011 14:52
@etelnair náhodou je tam príjemná atmosféra a otvorená komunita , aspoň u nás ...
Napíš svoj komentár