Sedíš vo flanelovej košeli na opustenom kopci , poryv vetra roztrapatil vlasy . Skrehnuté prsty trhajú steblá na prázdno, zahmlené oči , cítiš , zostáva z teba málo . V hlave divný film posledných divných dní . Sedíš v roztrhaných topánkach , je celkom tma a čakáš kým sa rozvidnie . Ale tma je v tebe , máš poslednú šancu a ty to vieš . Poď , bude sa ti to páčiť , uvidíš !



Starý gramofón leží vedľa teba v predstavách , možno vymyslený , jemne pokladáš vinylovú platňu a začuješ šum prvej nahrávky a počuješ príbeh o skutočnom živote , slobodnom , do plných a do hĺbky . Padáš .

Telo sa uvoľnilo a padlo do trávy , prešli ním vlny melódie . Na hranici medzi bdelosťou a spaním , zreničky sa roztiahli , srdce praská , telo exploduje a rozletí sa na atómy . Zmiešané s prvými lúčmi vychádzajúceho slnka . Prebudili sa citlivé nervové zakočenia . Žiješ a cítiš po dlhom čase .

Si na začiatku a zároveň na konci . Môžeš si ubaliť vlastný sen , zapáliť a potiahnuť až do pľúc . Dymová snová clona ti zapĺňa telo ale ty sa nedusíš . Dýchacie prístroje , prosím , strhni dýchacie prístroje , nie si taký slabý ako ti nahovorili , necítiš taký strach ako ti šepkali , keď si sa skrýval pod posteľov , svet nie je taký šedý ako ti klamali .

Máš v sebe svojho démona , pustil si ho zo skrine . Sprievodca . Si na dva kroky pred ostatnými , vieš a cítiš čo oni nie . Budú ťa chcieť zničiť a pochovať do bahna šedivosti a pasívneho žitia bez precítenia . Zabiť

Teraz , teraz , teraz



Zapli sa sirény ,nad tebou už krúžia Supy , sú dole za moment , ako chápadlá hnijúcej spoločnosti , chcú ťa stiahnuť , otráviť , sú tvoj hrob , staneš sa prázdnym obalom , naháňajúcim dávno stratený čas .Ale strácajú silu , pravda sa vtebe už dávno usadila .Žiariš a do okolia vysielaš vlny nádeje . Vnímaš poryvy vetra a dotyk trávy , do prstov sa ti vrátil cit . Vône a chute sú všade . Opantal ťa pohľad čarovného východu slnka , je farebnejší ako si kedy čakal . Zhadzuješ putá a roztrapatíš si vlasy . Tvárou prebehne úsmev a múr sa búra .

Nechám sa unášať , je mi to jedno , je mi to jedno .

Môžeš vidieť západov a východov slnka nekonečné množstvo , máš ich v sebe . Ako planétka s Malým Princom , ktorému stačilo prejsť pár krokov aby uvidel sfarbenie odnášajúceho dňa . Fantázia a tvorivosť .

Oblaky ! Svet je tak nádherný , lepší nepoznáš .Balóny radosti plné Héllia .



Vytvoril si si vlastný svet . Nesledujú ho kamery a iní taký nemajú . Hĺbka citov , myšlienok a zmyslov ťa stále dráždi a naplňuje . Vidíš svet v zrnku prachu . Vyliezol si na strechu a díval na drámy všedného dňa , ale situácia nie je zúfalá a v každom malom smútku je tralala . Pozeráš na ľudí z diaľky , zdajú sa ti cudzí , bezfarení , beštiálne šťastní , ženúci sa vo večné zabudnutie . Tabletky a recepty padajúce namiesto dažďa.

Neváhaj a poď . To sa mi páči ...

Nebo sa rozteká na nás dvoch . Svet je v nás a my sme svet . Si zmrzlina , si to čo miluješ . Pre mňa molekula kyslíka , teba potrebujem . Naša láska vytetovaná na tajnom mieste . Naše vlasy , oči a pery sa raz stretnú .

"Budeme sa milovať
zaspíme na zemi
potom sa prebudíme
a budeme vedieť
odkiaľ , kam a navždy ."

Všetko sú to detaily , všetko sa skladá z detailov a ty sa v nich vyžívaš . Ratata , môžeme sa zbaviť všetkého. Úchvatné dialógy , pohľad do duše ... budeme tancovať v daždi a kvapky , to bude naša láska .

"zařvi
a polib mě
kousni
a miluj mě
zhasni
a veď mě
žádná hranice neexistuje
nebo mě zab - zabij mě"



Už nám ostáva posledná pieseň , nemáme na výber , prebudenie zo sna na opustenom kopci ...ale hudba hrá dál .

A BAGGY OŽIL

 Blog
Komentuj
 fotka
hellium  28. 12. 2011 10:27
áááááááááááááá!





(najprv som hodnú chvíľu skúmala, odkiaľ mi hrá tá hudba
 fotka
fleabass  28. 12. 2011 10:31
monarchy och
 fotka
meredithgrey  28. 12. 2011 16:13
"Budeme sa milovať

zaspíme na zemi

potom sa prebudíme

a budeme vedieť

odkiaľ , kam a navždy ." Baggy ožil !!!!!!!!!!!!j
Napíš svoj komentár