Dobry den dievčence a chlapčence

neviem ani ako začat idem prvý krat písat blog. Ani neviem čo je blog a či sa to sem hodí.Ono vlastne len chcem sem hodit zopar mojich pohladov na hladanie si práce na najväčšom portály na Slovensku. Myslím si že asi každy vie že je to aiseforp , čítaj odzadu.

Tak na začiatok som normálny priemerný mladý muž , s priemernými schopnostami a nijako sa nevymykám a ani neodlišujem od ostatných. Pracoval som vo firme ale kríza či čo a už ma nepotrebovali. Tak som si hapal za PC , akože nič sa nedeje kukneme net je tam prace až až. týžden v kuse som posielal žvotopisy do asi 40 firiem , a s velkým očakávaním som si myslel že si možno ešte budem aj vyberať.S takou predstavou som si každé ráno vychutnával ranajšiu kavičku.Dni bežali , gmail prázdny , až som myslel že zavolam do googlu či nenastala nejaka zrada.Asi ste to pochopili všetci okrem mňa lebo ja tomu stale ešte nechápem a neverím.

40 poslaných mailov ohladom práce a ani tuk.Vážne za mesiac mi neprišiel ani jeden mail , ani telefon nezazvonil. Ani len mail že dakujeme za zaujem ale pracovne miesto bolo pridelené inemu uchadzačovi.

A tak som sa nasrdil , a skusil to s podnikaním. Zatial sa nie je čím chvalit ale žijem.

Prečo to vlastne celé píšem ?

Možno preto že si to niekto všimne a skusi založit portál na zhananie pracovnych priležitosti pre LUDI a nie len portal kde beru € za uverejnenie inzeratov a LUDIA čo tam chodia zhanat si pracu ich vobec nezaujímaju.

Viem že portalov ohladom prace je vela , ale myslím že ten ktoremu by išlo o to aby ludia ked už niekde napíšu a pošlu svoj cely život na A4 dostali nejaku zmysluplnu odpoved.

 Blog
Komentuj
 fotka
profesor  22. 9. 2011 13:22
mozno bola chyba v zivotopise
 fotka
tysha  22. 9. 2011 18:59
.. tak ja keď som si takto pred rokom hľadala brigádu (cez net), tak sa mi aj ozvali a to ani nemám priemerné schopnosti a vzdelanie (ono nemám ešte nič vlastne)



a z jednej agentúry (v ktorej už ani nie som zahlásená) mi pravidelne každý mesiac posielajú smsky či nechcem robiť dokladača tovaru a podobné

čiže možno bude problém inde ..
 fotka
azasaja  22. 9. 2011 21:00
@tysha brigady su super ale uznaj že mam 28 rokov a už som stary na brigady
 fotka
azasaja  22. 9. 2011 21:02
tym som chcel povedat že som mal zaujem o pracu na hlavny pracovny pomer
 fotka
tysha  22. 9. 2011 21:30
@azasaja

ok, ako išlo skôr o také trvalejšie brigády, ale aj tak som tým chcela povedať len toľko, že si nemyslím, že by hneď musela byť chyba v nich
 fotka
azasaja  22. 9. 2011 22:26
pochopil som - som neschopny
Napíš svoj komentár