Ahoj, denníček môj! Ako sa mi máš? Určite som ti chýbala, však? Mrzí ma to, najradšej by som s tebou bola stále - držala ta v rukách a hladkala ten tvoj kožušinkový obal za 50 euro a obzerala sa v zrkadielku obkladanom diamantíkmi. Ale musím sedieť v škole. (To ako čo má byť? Načo tu sedím? Som príliš pekná na obyčajné sedenie! ! A ešte sa ma tá nenamaľovaná fuchtľa za katedrou vypytuje na kadejaké blbosti! Že akože kedy padol berlínsky múr. Ako ja viem? ? ? Tak asi jej na hlavu, keď je taká šiši.) A tá krava, čo sedí vedľa mňa ma ignoruje. Niežeby mi odsunula stoličku, keď prídem, vybrala zošity z tašky a pochválila mi výzor. Nieee, ona sedí a tvári sa, že tu nie som. Kebyže je v škole Didi, nič také by sa nestalo. Ona by sa ma hneď po vykonaní svojich ranných povinností opýtala, či si nedám kapučíno alebo nejaké ovocie. (Na keks by sa ma nepýtala, vie, že na verejnosti nejem skoro nič, iba obed a ovocie.) Ale Didi je chorá. Ach jaj. Škoda. Nemám si s kým písať lístočky cez hodinu. My si píšeme takéto lístočky :

aChooOy MoOoYa, a dHneS sHy shA aQo viBúVaLa? ShI dNes vHelMy peKnuShkaVá. CmukY. tVoYa DiDi.

Och, tak mi to chýba. Fňuk. Snáď nebude dlho chorá. Jooj, počkaj denníček, musím sa pozrieť do zrkadla, ako vyzerám.

...

"Slečna Mayersová, mohli by ste aspoň na chvíľu odložiť to zrkadielko? ? ? ? Už je to trápne. Pozeráte sa tam každých 5 minút a stále vyzeráte rovnako. Radšej urobte niečo užitočné a píšte si poznámky."

"P..prosím? Že vyzerám stále rovnako? ? Fajn, ale čo keby mi náhodou zišiel make-up? ? Hm? A poznámky si písať nebudem, mne ich píše Didi! "

"No, ale ja tu vaše lepidlo Didi nevidím."

"Akože to s tým lepidlom som nepochopila, moja, ale ja si poznámky písať nejdem! Mám nové gélové nechty a ledva sa s nimi oblečiem, nieto píšem poznámky, ktorým nerozumiem."

...

No, počul si to denníček? ? Tá krava chce, aby som si písala poznámky. Ledva píšem sem, ale tebe to napísať musím, inak by si asi opadal od žiaľu, že na teba kašlem, ty môj malinký. Cmuk!

Nevieš, čo vtipné tá fuchtľa povedala? Všetci sa smejú. Ale určite sa nesmejú na mne, však prečo by? Ja som dokonalá. Skôr by mali plakať, že nie sú ako ja a že nie sú moji kamaráti.

...

Hodina literatúry.

"Slečna Mayersová, mohli by nám povedať, aké je vaše obľúbené dielo? "

"Čo prosím? Dielo? Nechápem. Akože umelecké, že obrazy? To ma moc nezaujímajú, sú to aké haky-baky."

"Ach jaj. Ja som mala na mysli literárne dielo. Nejakú knihu, ktorú ste čítali."

"Knihu? " úprimne sa Kiky zasmiala. "Ja nečítam knihy. Nechápem, prečo by som ich aj mala čítať. Ale literárne dielo je podľa mňa Elle. Ten supiš časák."

"Dobre, to bola ako vždy strata času, takže ideme ďalej. Emma, ideš."

...

No toto je strašné! ! Kto vymyslel, že má mať vyučovacia hodina 45 minút? Každých 20 minút si musím prepudrovať nos. A to nehovorím o potrebe laku na moje vlasy. Toto je strašné. A tie kravy ma nechcú púšťať každých 10 minút na wécko.

CRRRRNNNN.

Hurááá, zvonííííí! ! ! Idem si prepudrovať nos a zavolať ockovi (nikdy si nevie zapamätať kedy končím, to je strašné) aby po mňa prišiel. Ako, raz sa ma spýtal, či tie dve ulice neprejdem aj pešo s kamoškami. Ha! To čo si o sebe myslí? ! ! Však v týchto topánočkách ledva cupitám z triedy na wécko a späť. Našťastie máme všetky hodiny v jednej triede, inak by som to asi nezvládla. Ahoj, denníček! Cmuk!

Denník pravej krásky (Alebo vymletej blondínky? ) I.

 Blog
Komentuj
 fotka
nietzsche  17. 9. 2009 13:11
No tak toto ma teraz dostalo, vidím že zmysel pre humor ti nechýba. Dobre ironizuješ.
 fotka
shelia  17. 9. 2009 13:14
jej, toto bolo dobre a dost trefne
 fotka
vampiresister666  17. 9. 2009 14:24
toto bolo daco uzasne xDDDDDDDDD
 fotka
mimi89  17. 9. 2009 16:50
hm, dobre citanie na odlahcenie ale dost umele a neprirodzene...take ...,,americke" ale na pobavenie fajn.
 fotka
niphredilas  17. 9. 2009 18:16
dobre som sa pobavil ako aj na prvej casti =D
Napíš svoj komentár