Na brade mal trochu džemu z palacinky a po nohách mu lozili traktory. Znova to tragické pyžamo, v ktorom je nepochopiteľne sexy. Aj keď má na členkoch tú širokú gumu. Sedeli sme v jeho rozostlanej posteli a snažili sa nedošpiniť plachtu. Teda ja som sa snažila, jemu to náhodou vyšlo. Googlili sme „život v Austrálii“, akoby sme sa tam išli seriózne odsťahovať. Pritom sťahovať sa pravdepodobne nikdy nebudeme spolu. Nikam.
Poznáte to, keď viete, že to nikam nevedie? A poznáte to, keď to aj tak neriešite? Tak ja som to neriešila a nechala ho, nech s tým džemom a traktormi vyzerá ako dieťa. Keby som mala džem na brade ja, vyzerala by som ako downík. Ale on vyzerá sladko. Na svete nie je spravodlivosť.

Potom sme pozerali film. Neviem o čom, ľudia sa tam bili. Bol tam veľký holohlavý chlapík, zhora nadol sval, sval, sval a prsty na nohách. Vždy vyhral, asi bol v dobrom gangu. Radšej som googlila život v Holandsku. Do Austrálie nejdeme, lebo som čítala hrozivý blog o pavúkoch a nezničiteľných šváboch. Ja som v pohode, ale on by sa bál. Ehm. V takom Holandsku by sa mu páčilo. Veď viete. A ja milujem tulipány. Vlastne by som to s ním asi milovala na mnohých miestach. Aj bez tulipánov.
Keď som odchádzala, opäť naposledy, pískal si Amsterdam. Vraj si pri tom živote v Holandsku predstavil draky. Moju najmilšiu kapelu. Ani nevie, že ich milujem.
(
Screenshot
)

Celou cestou som premýšľala, koľko toho o sebe vieme. Ja poznám jeho strach, viem, kedy znervóznie, ako to zmierniť. Viem, že neznáša MASH a núti ma pozerať South Park. Čo to majú všetci chlapi s tým South Parkom?! Neznášam ho za to. Hlavne za ten MASH. Lenže on nevie, že to je podľa mňa najlepší seriál ever. On sa nepýta. Ani ja, ale všímam si. Ak si náhodou všíma aj on, nevšimla som si to.
Ja viem mená jeho detských kamarátov a on nevie pôvod mojej jazvy na líci. Na meniny mi kúpil kopu Margotiek. Neznášam Margotky. Ale bol hrdý na svoju originalitu, tak som sa predsa len potešila. Ja som mu na meniny upiekla tvarohové buchtičky. Lenže on už dostal tortičku z cukrárne. Niežeby som to nečakala, keď som konečne zistila, kam som vpadla.
Poznáte Billyho? Je barman. „Sme traja, keď mi dávaš pusu večer na schodoch..“
(
Screenshot


Takže som si nakoniec sadla na balkón, pila som kávu z tej superskej šálky s bažantami a dumala, kedy už sa rozhýbem opačným smerom. Lepším. Lenže, čo keď nechcem?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
sechs  19. 5. 2015 12:06
Pripomenulo mi...mohlo by sa Ti ľúbiť...
Screenshot
 fotka
artlover  19. 5. 2015 22:44
@sechs veru, moze sa. lubi sa!
 fotka
nicmanenapada  21. 5. 2015 18:53
A ja že tento Amsterdam
Screenshot
 fotka
artlover  21. 5. 2015 19:23
@nicmanenapada jeej, trefa. coldplay su dalsia moja hudobna laska
Napíš svoj komentár