Prečítala som zopár blogov a ...mám zrazu potrebu aj ja niečo povedať. Hoc si to asi veľa ľudí neprečíta čo už.

heh ako vravel môj spolužiak , Vianoce sú sviatky lásky a odpustenia. Práve preto sú také čarovné ( snáď nielen pre mňa). Áno, čítala som tu niečo v tom zmysle, že nepotrebujeme Vianoce k tomu aby sme sa mohli obdarúvať, nepotrebujeme trápne gýčovité reklamy a preplnené nákupné centrá...atď ...rovno povedzme, že nepotrebujeme Vianoce.
Viete o čo všetko by sme prišli? Videli ste tú žiaru v očiach nielen malých detí, keď nastane ten večer? A o to ako sa každý teší a snaží byť milí k svojim blízkym?

Úplnou podstatou celých Vianoc je však narodenie Ježiška, presnejšie pripomínanie si toho, na čo sa často takpovediac "zabúda". Pripomíname si to každý rok, pretože to bol...veľký človek ( slabé slovo). Sú to "len" zvyky, večera, stromček, polnočná, darčeky.... ale hlavné je, že nás spájajú. Celá rodiny, možno priatelia sme spolu, sme k sebe ohľaduplní a sme šťastní.

Vlastne som týmto blogom chcela len povedať, aby sme si viac vážili Vianoce a všetko, čo sa okolo nás deje. Tiež Vám chcem popriať, ako sa vraví šťastné a veselé... ale aj požehnané a v láske prežité sviatky.

 Blog
Komentuj
 fotka
bizbilio  23. 12. 2010 20:27
asi ti pokazim tvoju snahu,ktoru si vyvinula vo svojom blogu,ktory je mimochodom pekny,ale:nie vsetci su veriaci a teda nemaju dovod uctievat narodenie jeziska a po druhe nie vzdy a zakazdym vianoce zblizuju rodiny.pravda.tolko
 fotka
anniemel  23. 12. 2010 21:36
vdaka.. no nič...musím Ti uznať pravdu...

zabudla som na tu druhu stranku....
Napíš svoj komentár